Jan
29
2012

Webcam

Johan har haft ryggskott ett par dagar, i och med detta har han även spenderat mer tid i hemmet än vanligt. Det syns, för vårat sovrum är överbelamrat av kablar och sladdar för att han ska kunna roa sig. Jag avskyr när det ligger strömkablar och skit framme, bort med dem! Och som ni ser har det kommit upp en webcam riktat rakt mot vår säng. Inga Dirrty tankar nu. Den är bara till för att se vad hundarna gör om dagarna. Den sänder visserligen live dygnet runt. Jag kommer dock inte tala om var sändningen sker…

Nu har vi tydligen ett hemmapysslat biosystem i sovrummet. Så länge sladdarna försvinner fort som faen, så kan jag överväga att leva med ytterligare teknikprylar i sovrummet…

Written by Jimmy Whoo in: General |

2 kommentarer »

  • Mysigt!!!

    Kommenterat av: Dolores | 29 januari, 2012
  • Mysigt, med alla sladdar ?

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 29 januari, 2012

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning