Jan
24
2012

Wipeout Winter

Jag måste ju påpeka att jag känner mig väldigt nöjd inombords när jag ser dessa posters för nya Wipeout som börjar ikväll. Eftersom jag fick ett telefonsamtal i somras och blev erbjuden att medverka i programmet, tackade jag vänligt men bestämt Nej. Är det någonting jag inte klarar av så är det smärta. Jag avskyr när det gör ont. Och det gör ont bara att kolla på dessa planscher i tunnelbanan just nu. Jag gick visserligen miste om en vecka i Argentina och chansen att vinna en summa cash, men vad gör det…

Däremot har jag absolut ingenting emot att kolla när andra gör illa sig, så jag kommer självklart sitta klistrad framför tv:n ikväll..

Written by Jimmy Whoo in: Life |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning