Jan
21
2012

As If (UK)

I’ve noticed you around,uhm..I find you very attractive, uhm..

Would you?uhm..Would you go to bed with me?

Jag kör på en nostalgisk helg. Råkade komma över den här låten på youtube, och mindes att den var ledmotiv till en serie jag såg för många år sedan. Tog en stund, men med lite letande fann jag den, dock dubbad till spanska, men eftersom jag redan sett den sket jag i det och kollade ändå. Nästan som hemskolning i språk; espagnol, hola!

I kort handlar det om 6 ungdomars liv och problem i Londons förort. Varje avsnitt följer en av karaktärerna och visas ur dennes perspektiv.

Jag kom 5 avsnitt fram innan jag fattade att man kunde välja audiospår till engelska. Dööhhh! Är det någon som minns serien; AS IF ? Jag tror bara att jag såg en säsong, men tydligen finns det 4 så jag lär leta efter de andra också. Gay themed, det är väl därför jag gillar den. Lite som en ungdomsvariant och PG13 version av Queer as folk à la -90-tal och Buffaloskor

Written by Jimmy Whoo in: Music,Tv- series |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning