Jan
19
2012

Versace for H&M Cruise collection

Idag kl 10.00 släpps del 2 av samarbetet mellan H&M och Versace. Säljs endast online, vilket jag personligen tycker är tråkigt, man vill gärna känna, klämma och prova i butik innan man bestämmer sig. Fast med hysterin kring samarbetena så brukar man inte ens hinna det. inte för att det spelar mig någon roll för inget av plaggen tilltalar mig. Om jag var tvungen att välja något skulle jag nog ta badbyxorna och träningsväskan, men jag kommer inte slänga ut datorn genom fönstret för att H&M’s hemsida kraschar strax innan release…

Written by Jimmy Whoo in: Shopping,Style |

2 kommentarer »

  • personligen står jag inte ut med versace. mycket pga av de enligt mig sliskiga mönstrena och färgerna men också pga designern bakom.

    men ja skulle man välja något så var det där ett bra val :) det tycker jag också

    Kommenterat av: Emmi - pysslar och designar | 19 januari, 2012
  • Good choice!

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 19 januari, 2012

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning