Jan
16
2012

2 Broke Girls

Frågan är vilka som tar in serien först? Ikväll kollade jag några avsnitt av ”2 Broke Girls”. Det är samma producent som Sex and the city, men serien är helt motsatt. Här får tjejerna jobba för sina cash och det blir inte direkt lön till nya Jimmy Choo’s.

I kort handlar det om de två tjejerna Max och Caroline som kommer från två helt skilda världar, men som av en slump tar jobb som servitriser, i Brooklyn, New York. De vill båda ta sig upp och tjäna bättre med cash och beslutar sig för att slå sina krafter samman.

Det ser lovande ut, och jag är fast. Tyvärr endast 21 min långa avsnitt så jag kommer överdosera alldeles för snabbt…

Written by Jimmy Whoo in: Tv- series |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning