Jan
15
2012

Söndagspromenad

Jag tog mig en rejäl långvandring med dvärgarna idag. Tog vara på allt ljus som dagen har att ge! Johan jobbar så jag tog ett varv runt ön, med en avstickare mot Tyresö Slott. Hade egentligen tänkt gena hem från slottet över isen, men den såg inte så pass hållbar ut, även om det var några långfärdsåkare där ute. Tog 3,5 timme att ta sig runt, men då får man räkna med att dvärgarna ska stanna och nosa överallt, så det blir inte direkt något högt tempo. Nu kommer de sova gott, och jag likaså…

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Workout |

3 kommentarer »

  • ahhh, they are cute

    Kommenterat av: Eva | 15 januari, 2012
  • kom hit o fika!

    Kommenterat av: Sanna & Agnes | 15 januari, 2012
  • jag har pepparcookies and coffea haha

    Kommenterat av: Sanna & Agnes | 15 januari, 2012

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning