Mar
27
2009

Söder te

Finns det något bättre än en kopp söder te på morgonen? nej jag trodde väl inte det.

Minns ni att jag har sovmorgon idag?, jo men visst, såklart att Johan försov sig och väcker mig så jag måste gå ut med Herkules, svinkallt ute på morgonen. Såklart man inte kan somna om igen då. Tack Johan, Du får igen i helgen. Då ska jag ut på krogen, och Johan ska upp och jobba! Muahahaa *smider hemska planer.




Jag är hemma på söder…lalala.

Och på Vakna med the voice diskuterar de om ananas på engelska heter Änänäs eller Anannaas. How about Pineapple?




Pineapple fick bli min inspiration idag, gult och grönt, soft!
Written by Jimmy Whoo in: Life |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning