Mar
27
2009

Rules are meant to be broken…

Faktist, som rubriken säger, regler finns till för ett visst syfte, men fungerar inte i alla lägen, då måste de gå att tänja på, en aning. Ingen regel kan fungera perfekt.

Det jag vill komma fram till är stormen kring Björn Ulvaeus byggnation i ett naturreservat på Gotland. Det finns många reservat som skulle må bra av några få byggen, helt obyggt är bara slöseri med mark. Som detta bygge är det även anpassat efter omgivningen för att smälta in, det handlar inte om en art deco byggnad i denna medeltidsatmosfär.

Som kommentarerna kring artikeln säger så är det faktist inte ens Gotlandsborna som protesterar utan andra trädkramare från fastlandet.

Jag själv har haft förmånen att faktist få hälsa på Björn och vet hur ödmjuk han är. Det är via hans dotter Anna (a.k.a. Ulla ;) som jag lärt mig att pengar inte är allt. Hon om någon är den mest fantastiska personen jag någonsin träffat. Och tro mig, jag har träffat på många olika karaktärer i mitt liv.
Ursäkta mitt dåliga val av bild, men jag tycker denna är så fierce!
Written by Jimmy Whoo in: General |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning