Nov
18
2011

Versace

Alltså, jag fick inte tag på någonting som jag hade planerat. Alla storlekar var slut inom en timme. Hemsidan låg nere hela dagen, så det var ju bara att glömma. Hittade till slut några plagg i min storlek som jag provade, men det slutade med köp av underkläder. Linnet med nit-stenar var riktigt snyggt live, men satt inte så bra på. Tischorna var mycket sämre kvalitet än jag förväntat mig, näst intill genomskinliga. Accessoarerna var helt slut, så de hann man inte ens prova. Lika bra det. Den här ullrocken fanns dock kvar i alla storlekar, gillar skinnärmarna, men jag tyckte inte priset matchade mina förväntningar. Skinnbyxorna var också riktigt läckra, men när skulle man använda dem ?

Written by Jimmy Whoo in: Shopping,Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning