Nov
17
2011

Breaking Dawn part I

Det var jag, Johan och 600 skrikande småtjejer på premiären av del 1 Breaking Dawn igårkväll. Alltså, när jag var mindre, då var det Dracula som gällde. Då var vampyrer något att frukta, blodtörstande och hänsynslösa varelser. Nu ska vi tydligen gifta oss med dem och skaffa barn. Deras fiender, varulvarna, också mördande bestar, de ska numer vara gudfäder och beskydda oss. Har inte 2000-talets jämlikhetsdebatt gått lite överstyr?

Nog för att det är en romantisk saga, men jag vill ha lite mer action. Det får vi hoppas på till del II, och om man ska tro filmsnutten efter eftertexterna (lämna inte bion för tidigt!) Så blir det nog ett ännu bättre slut än mellanslutet på The Twilight saga

Någon som vill ha mitt Breaking Dawn kit, bestående av en popcornbag, dryckesmugg i hårdplats, armband och nyckelring ?

Written by Jimmy Whoo in: Movie,Outfit |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning