Mar
28
2009

Mer lappar åt grannarna…

Jag trodde att det var i lägenhetskomplex man fick stå ut med t.ex. arga lappar i tvättstugan, men här ute i villaidyllen? Tydligen får man ta sån skit här också, fast på gatan, bokstavligen talat.
Vi tar inte åt oss, eftersom det omöjligen är Herkules som gjort detta. Ur honom kommer det endast två små harpluppar sen är han tom i magen. Vi tar dessutom upp efter oss. Men en uppmaning åt er andra, plocka upp efter hunden din!

Jag höll förresten på att skita på mig i duschen nyss, vi har ett brandlarm precis utanför badrummet, och om dörren står minsta lilla på glänt och man duschar lite för varmt, ja då går brandlarmet. Piiip, Piiip, PIIIIIIIIIIIIIIIIP.

Written by Jimmy Whoo in: Life |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning