Nov
14
2011

Reklamfilm

Oj, jag hade helt missat att en av mina reklamfilmer börjat visas på tv. Såg på nyheterna imorse och så helt plötsligt var jag där i rutan. Klicka HÄR, om du vill se hela reklamen. Det var för bemanningsföretaget Poolia vi gjorde jobbet.

Kan bjuda på några bilder från själva inspelningen också. Vi filmade mot greenscreen i studio. Till skillnad mot den andra filmen ”Jesus” som var utomhus, och alla blev riktigt smutsiga. Man kan ju säga att vi i ”Hovet” hamnade i rätt del av reklamen! Förutom min hemska peruk, omg, jag kommer aldrig ha ”page” någonsin.

Written by Jimmy Whoo in: Work |

6 kommentarer »

 • Kuuul!!!

  Kommenterat av: Dolores | 14 november, 2011
 • Nu har du något att kolla på dolores!

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 14 november, 2011
 • Den har jag missat!!
  Vilken kanal???

  Kommenterat av: Lillebabben | 14 november, 2011
 • Tv 4 såg jag den, men den finns på nätet också.

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 14 november, 2011
 • Okiiii skoj:)

  Kommenterat av: Lillebabben | 15 november, 2011
 • Jadåå!

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 15 november, 2011

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning