Nov
13
2011

Söndag

Trots att det är min födelsedag har jag mest shoppat presenter åt andra, julklappar för att vara mer exakt. Det blev en sväng till på Modecenter, blev enbart saker åt andra, ingenting till mig själv. Nästan lite stolt. Sedan har vi hängt på Cupcake bakery på Södermalm hela eftermiddagen. Börjar man äta en kan man inte sluta, man måste prova alla smaker! Köper man 1000 st blir det dessutom halva priset på alla. Men, det är väl aningen för många :-D Tänkte ta med våra vänner upp i skybar, men det var stängt på söndagar. Synd.

Just nu väntar ett bord på Patricia. Middag och vipkortsbyte. Måste bara byta om…

Tröjan fyndade jag igår, den är marin framtill, men helröd rygg. Väldigt läcker om jag får säga vad jag tycker!

Written by Jimmy Whoo in: Life,Outfit,Shopping |

2 kommentarer »

  • Nyklippt och snygg också (som vanligt)

    Kommenterat av: Lotta & mamma Ebba | 13 november, 2011
  • Du är den första som ser det :-D

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 13 november, 2011

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning