Nov
13
2011

Fars Dag

Ni kommer väl ihåg era pappor idag? Personligen hade jag släkten här redan igår så vi firade honom och gav presenter. Vi firade även mig, trots att jag inte är någon pappa, ännu. Men i år sammanfaller min födelsedag med Fars Dag, precis som dagen då jag föddes. Det är inte ofta dagarna sammanfaller så det känns lite speciellt i år. Jag fick mina presenter också, så idag händer inte så mycket faktiskt. Just nu myser jag med hundarna och Johan i sängen, väntar på att våra långväga gäster ska vakna så vi kan planera dagen. Annars känner jag inte så mycket alls för att fylla år längre, mest ett nödvändigt ont…

Bjuder på en bild från mitt första skolår. Så liten och oskyldig man var…

Written by Jimmy Whoo in: General |

2 kommentarer »

  • Ja, du är född på Fars dag ♥

    Kommenterat av: Dolores | 13 november, 2011
  • I know Dolores!

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 13 november, 2011

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning