Nov
12
2011

Stockholms modecenter

I helgen har Stockholm Modecenter öppet för allmänheten, vilket de har ca 2 ggr per år. Helt crazy priser på snygga kläder. Själva stället är dock som en labyrint. Jag hittade massor av snygga tröjor med detaljer på armbågar till det fantastiska priset av 100:-/st. Kunde gått där hela dagen om det inte var för de dåliga öppettiderna. Imorgon är det ännu sämre tider, 12-16. Får se om man svänger förbi och shoppar loss igen. Det bästa av allt var att jag hittade en baseballjacka med skinnärmar som jag letat efter ett tag. Nu är den min!

Hade det inte varit för att jag är så sjukt nöjd med min nyinköpta skinnjacka (se bild) så hade jag totalfrossat i Jofamas läckra skapelser, till himmelska priser! Det är när man besöker de här ställena man får fobier mot att shoppa till ordinarie pris i butik…

Written by Jimmy Whoo in: Life,Outfit,Shopping |

2 kommentarer »

  • Älskar din blogg snygging och följer dig och den varje dag!

    Kommenterat av: JS | 12 november, 2011
  • Vad roligt ;-D

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 12 november, 2011

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning