Mar
28
2009

Quality outlet – Barkarby

Jag har haft en soft lördag, ingenting planerat förrän kvällen. Bestämde mig för att besöka Stockholm quality outlet i Barkarby. De har gjort reklam i Metro och City hela veckan, så jag tänkte se om fördomarna stämmer. Alla man frågar som varit där har alltid något att säga om stället. Oftast är det mycket kläder i udda storlekar, Enorma och pyttesmå, men man kan ha turen att hitta något i sin egen storlek, men då måste man nästan vara där varje gång de har nya leveranser. Jag antar att stället är en guldgruva för Järfällabor. Om jag shoppade något? Det får ni se senare! Jag är positivt överaskad iaf!
Jag var i Milano, Italien på min 22-årsdag tillsammans med Klara. Då besökte vi en Prada-outlet, det fanns mycket intressant men ingenting som man kände, "Jag måste ha". Vi blev rekommenderade en Gucci-outlet, men tyckte den låg för långt bort så vi tog oss till Via-Montenapoleone och spanade in the real thing. Jag tror både jag och Klara maxade  ut våra kreditkort, men det var det helt klart värt. Efter det får jag aldrig mer besöka Milano för Johan. *Snyft.
Written by Jimmy Whoo in: Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning