Nov
09
2011

Inspelning

På väg mot okänd destination. Ytterligare en inspelning på gång. Ångrar mig dock lite att jag tackade ja denna gång, eftersom jag var tvungen att stiga upp flera timmar tidigare än jag brukar. Vad gör man inte för konstens skull. Något jag lärt mig är iaf att alla inspelningsteam är tidsoptimister. Det tar alltid längre tid än sagt, så planera aldrig in något viktigt timmarna efteråt. Ta med något tidsfördriv i packningen, det är ALLTID lång väntan, idag har jag med mig Alex Schulmans bok. Värst var nog en inspelning i somras då jag började 07 på morgonen, det var sagt att vi skulle vara färdiga som senast kl 16 på eftermiddagen, jag kom hem runt 03 på natten, så kan det gå.

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading,Outfit,Work |

2 kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning