Okt
31
2011

Allt för Sverige

Något konstigt har hänt. Jag såg på SVT igårkväll, och gillade det jag såg, omg. Programmet heter ”Allt för Sverige” med Anders Lundin som programledare. Det handlar om ett gäng Amerikaner med svenskt ursprung som flugit hit för att få reda på allt om sin historia. Det är dock en tävling, så en efter en kommer att få åka hem trots att de inte fått reda på allt som de vill.

Det var ett skönt brokigt gäng som presenterades, men man vill genast veta mer om deras släkts ursprung. Särskilt Guy, som fick mest tv-tid i första avsnittet. Han är en 50-årig designer från New York som får veta mer om sitt ursprung i Torekov/Halland.

Programmet visas på SVT1, Söndagar kl 20.00

Written by Jimmy Whoo in: Tv- series |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning