Okt
30
2011

Contagion

Tog en söndagsbio; alla pratar om ”Contagion” så jag var tvungen att se den jag med. Skadad for life, som när man såg Hajen-filmen första gången, då badade man inte på länge. Nu kan jag inte ta i något som andra tagit på. Kommer bli jobbigt att åka till jobbet imorgonbitti. Ska börja använda mina handskar oftare, kanske t.o.m. investera i några nya par.

Filmen då, det kändes som ett faktaprogram på Discovery. Man fick inte riktigt följa någon på djupet, de skrapade bara på ytan. Jag satt dock på helspänn och väntade att något skulle hända. Ingenting hände direkt, förutom att man fick veta allt i slutet.

Written by Jimmy Whoo in: Movie |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning