Okt
30
2011

Chic dog and NK

Vi tänkte slinka inChic dog-butiken igår för att inhandla lite nytt åt dvärgarna, men de hade världens sämsta öppettider på helgen, så de hade redan stängt. Fick ta en tur på NK istället, då det är enda stället i city där hundar får följa med in. Sprang på ett följe Asiater som i princip kröp runt en man. Johan visste direkt vem han var, Thailands före detta Premiärminister ”Taxin Shinawatra”, alla ville ta bild på honom. Hur vet folk vem han är? Såg ju ut som vilken Thai som helst.

Hittade världens sötaste Canada goose overall åt Nils, fanns i svart och rosa. Hans mor tyckte dock den kostade lite mycket. Lika mycket som en vanlig goose-jacka. Kom därifrån med tre nya par underkläder. Alltid något.

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Shopping |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning