Okt
29
2011

Hollister Co

Satt hemma och hade allmänt tråkigt, då föreslog Johan, ja JOHAN, att vi skulle in till city och shoppa! Han ville kolla in den nya Hollister (by Abercrombie & Fitch) butiken i Gallerian. Jag gillar nya koncept, här på Hollister fanns både bra och mindre bra. Man välkomnas personligen, får bra service och det doftar väldigt gott. Jag t.o.m. doftar Hollister nu när vi kommit hem. Måste tillbaka och köpa parfymen någon dag!

Musiken diggade jag skarpt, Men, det var för högt, Betty i kassan hörde inte vad jag sa, och jag hörde inte henne. Ljussättningen var katastrofal, några spotlights här och var, men annars var det totalt mörker. Jag som har sämre mörkersyn sedan lumpen trivdes inte alls med att knappt se någonting.

I provhytten var det rymligt, dock alldelens för lite krokar för sina egna kläder att hänga upp. Det fanns EN krok, som delade sig till tre. Efter en vinterjacka är upphängd finns ingen plats kvar förutom golvet som inte känns så aktuellt. Sådant avskyr jag verkligen, det måste åtminstone finnas fler krokar och fördelaktigen en mindre pall för det man ska prova.

Annars är jag positivt överraskad, prisnivån var helt överkomlig med tanke på att det är nytt och importerat. Och de har lika schyssta påsar som Abercrombie har, jag som gärna återanvänder snygga bags. Köpte en basic grå pikètröja, för trots att jag har för många redan, så har jag faktiskt inte en enda grå. Den var dessutom i allra mjukaste kvalitet, som det mesta i butiken.

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Shopping,Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning