Okt
28
2011

Breakfastevent

Frukostbjudning hos H&M. Man fick även känna, klämma och prova Versace-kollektionen. Köpa får man däremot snällt vänta till den 17:e November på. Men jag kan lova det finns en hel del godbitar om man sorterar bland alla mönster och färger. Jag kommer definitivt försöka få tag på några.

Lola hittade som vanligt massor av nytt till garderoben. Jag är däremot fullt nöjd med mina inköp igårkväll. Jag skulle dock behöva en hoodie i någon kulört färg. Provade en gul och en orange, men kan inte riktigt bestämma mig vilken som passar bäst?

Like the jacket?

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Shopping,Style |

2 kommentarer »

  • den brandgula!

    Kommenterat av: Robert W. Loos | 3 november, 2011
  • Den blev det också!

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 3 november, 2011

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning