Okt
28
2011

In Time

Vilken schysst rulle. Väldigt futuristisk som James Bond meets Tomb Raider. Fast allt handlar om tid, för tid är pengar, bokstavligen talat. Ni förstår om ni ser denna geniala film. In Time, med Justin Timberlake.

Cafè eventet var riktigt lyckat, det blev för övrigt båda tröjorna. Först 50% på priset och sedan ytterligare 20% kvällen till ära, ingenting att fundera på. Något annat som gjorde mig överlycklig var den beiga skinnjackan från H&M trend jag spanade på för någon vecka sedan, om ni minns? Samma rabatt på den då kan man liksom inte säga nej!

Jag måste dock sluta gå på så sena event för att sedan lova bort mig på tidigt frukostevent morgonen efter. Jag har lovat Lola att gå på frukostbjudning idag kl 07:30. Därför är jag uppe med tuppen.

Förresten måste jag kolla upp inställningarna med min kamera. Det är näst intill omöjligt att ta bilder utomhus nu när det blivit så mörkt. Använder man blixten blir allt helt vitt.

Written by Jimmy Whoo in: Movie,Outfit |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning