Okt
27
2011

Cafè Event

Jag är just nu på tidningen Cafès event på H&M Hamngatan. Det bjuds på dryck, tilltugg och generös rabatt på hela herr-sortimentet. Har hittat två semestertröjor som jag är lite sugen på. De visar dock väldigt mycket hud, och jag tror nog man gör bäst i att bära ett linne under så man inte ofredar någon. Frågan är om jag ska slå till på den marina eller gråa? Jag besparar era ögon min håriga och otränade bringa…

Måste bestämma mig snart, eftersom eventet närmar sig sitt slut och jag ska vidare på nästa bjudning; ytterligare en Justin Timberlake film.Är dubbelbokad även ikväll, fast med bättre tidsmarginaler. Det är bloggcommunity Devote som förhandsvisar ”In time” som officiellt har biopremiär imorgon fredag.

Skrivet med HTC Desire Z

Written by Jimmy Whoo in: Party,Shopping,Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning