Okt
26
2011

Bad Teacher – baddest edition

Men seriöst, vilken galet rolig film. Versionen vi fick se var allt som var bortklippt från början, med de smaskigaste skämten och allt det där andra som man vill se i en film. Justin Timberlake gör inte direkt sin bästa skådespelarprestation, men vad gör det när man är sockersöt som nörd! Sexscenen mellan honom och Cameron Diaz, to die for! Tack Finest, Sony pictures och Headweb för en schysst filmvisning!

Kvällen var väl något dödsdömd då jag hade bokat in två filmvisningar och mellanfest. Hade 45 min mellan filmerna, och hade tänkt hinna med efterfesten men det gick inte då kön in till Cafè Opera gick typ två varv runt Kungsträdgården. Tydligen var det Goodiebags som alla ville åt. Gick på andra biofilmen istället, det berättar jag om senare. Modevisningen är i full gång på Cafe Opera, men själv måste jag i säng. Ny dag imorgon och klockan är ställd på 07. God natt.

Written by Jimmy Whoo in: Movie,Outfit |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning