Okt
26
2011

Dubbelt upp

När jag gick igenom mina inbjudningar trodde jag att jag skulle vara dubbelbokad ikväll. Det är  jag också, fast på ett bra sätt, för jag hinner med båda två. Kvällen börjar med filmvisning, ”Bad Teacher” med Justin Timberlake och Cameron Diaz, visserligen ett tag sedan den hade premiär, men nu har de släppt en ”Baddest edition”. Det är Finest och Cafe Opera som bjuder på det med efterföljande fest och modevisning på Cafe Opera. Hinner mingla en stund innan filmvisning 2 börjar, Nordisk film och Kingsize förhandsvisar ”Huvudjägarna”. Ser fram emot båda filmerna. Inte så ofta man går på bio två gånger samma kväll.

Written by Jimmy Whoo in: Movie,Party |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning