Okt
25
2011

Tisdag

Vad en veckas uppehåll gör mycket för formen. Kände mig inte alls sugen att ta mig ut i spåret, men det här var i princip första kvällen utan regn på 7 dagar. Det tråkiga är ju att det hinner bli mörkt innan man ens kommer hem. Nu förstår jag dock varför träningskläder oftast är i neonfärger. Själv ser jag ju ut som en inbrottstjuv i mörkret. Varannan eller var tredje lampa i elljusspåret är ju dessutom trasig, gärna de som är vid nedförsbackar, där ser man ingenting, snubblar på rötter och stenar som är i vägen. Hade jag inte haft hundarna med mig hade jag aldrig sprungit i det där spåret, alldeles för mörkt.

Written by Jimmy Whoo in: Life,Workout |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning