Mar
31
2009

Dagens Sand
Idag använder jag ett av mina nytillskott i garderoben, en tröja från Danska märket Sand, vilken inhandlades på 90% rea i Barkarby, ett kap alltså.

Vilken stressad morgon jag har haft, som om huvudvärken inte var nog. Tisdagar är Johans lediga dag, han gick upp med mig imorse, slog som vanligt på sin dator med alla sina nedladdningsprogram, vilket gör att min dator helt havererar eftersom den stryps från all uppkoppling till nätet. Att kolla min mail tog över 20 min, vilket i slutändan ledde till att jag missade min buss till jobbet.

Johan fick skjutsa mig till en annan busshållplats i Tyresö Strand som har fler förbindelser, men till min förvåning så åkte buss efter buss bara förbi utan att stanna, skitställe alltså. Tog mig in till Tyresö centrum och fick tag i en annan buss och hamnade på jobbet 09:05, alltså 5 min sen, vilket är helt överkomligt, får dra in lite på lunchen istället.

Äta BÖR man annars DÖR man, men äta GÖR man ändå DÖR man!

Written by Jimmy Whoo in: Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning