Mar
31
2009

Lunch

Jacob som är hemma sjuk från jobbet idag bor i närheten av mitt jobb på Södermalm, han bjöd ut mig på lunch. Vi tog oss till Subway och käkade goda baugetter ute i vårsolen. Svinkallt men nu är det gjort, utomhusservering.

Pratade om allt och alla. Kändes nyttigt. Jag tror det är vårkänslorna som hägrar just nu, ni vet då man verkligen inte vill vara ensam utan hand i hand promenera på Djurgården och känna det där kärleksruset sprudla genom kroppen. 

Jag fick dessutom en cookie med mig från subway, tänkte spara den tills eftermiddagsfikat, men nej, sitter och småtuggar på den just nu.
Hur var det nu med min nyttiga diet, det här funkar inte!

Written by Jimmy Whoo in: Life |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning