Okt
07
2011

Leatherdrugs

Det känns som att  jag ”knarkat” sönder min älskade skinnjacka. Den hängde visserligen i min garderob 2 år innan jag ens började ta med den ut på äventyr. Jag borde ha något alternativ till den, förslagsvis en brunaktig variant. Jag har ju en väldigt ljusbeige, men den gillar jag inte så mycket.

Hittade en riktigt läcker och perfekt brun nyans på h&m Trend, med mockadetaljer, väldigt Celine-inspirerad bikerjacka. Dock känns det inte helt ok att spendera 2000:- på ett plagg från h&m. Jag ska däremot på casting idag för reklamuppdrag, och får jag den som jag verkligen vill ha, då slår jag till på jackan. Belöna sig själv måste man göra!

Written by Jimmy Whoo in: Shopping,Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning