sep
28
2011

En enkel till Antibes

På väg mot Topshop-eventet hittade jag biobiljetter i min väska. Förhandsvisning av Svenska komedin ”En enkel till Antibes” med Sven-Bertil Taube. Samma kväll, samma tid. Jag styrde direkt mot SF Vällingby och valde bio framför event. Det har kommit så många bra svenska filmer senaste tiden. Denna var inget undantag. Riktig feel-good och man småskrattar genom de 100 minutrarna. Ett tag trodde jag aldrig de skulle komma till Antibes. Jag älskar verkligen Torkel Petersson, han är så underbar och verkar vara sådan skön filur. Han har en stående inbjudan till en kopp thé och lite wordfeud!

En enkel till Antibes har biopremiär 30 september, nu på fredag!

Written by Jimmy Whoo in: Movie,Outfit |

Inga kommentarer »

Leave a comment

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning