Jul
31
2010

Pride Paraden 2010

Det blev en hel del bilder under paraden, här kommer ett axplock utav dem. Bara Eliten på flaket, Jag placerade mig mellan Sveriges man 2010 Marcus Olausson och Glamouramagirlsen Anna Hibbs och Petra Tungården, men Sandra Dahlberg, Martin Miss inga Johansson, Dominika  Peczynski och Meral Tasbas hade hittat hit också. Givetvis fanns en hel hög bloggare med på flaket t.ex.Linn Herbertsson, Amir, Per-Robin, Nicolas G, Dennis M, Dennis W , Linda och Cosmo. Jag kan säga så här, att förtära alkohol både till frulle och lunch resulterade i baksmälla redan på Strandvägen. Men det var det värt. Nu är jag hemma och ska duscha, powernap, grilla och förfesta. Ikväll blir det Salvationparty på Göta Källare/Södermalm… Ses vi där?

Supergays 2010

Written by Jimmy Whoo in: Party,Style |

3 kommentarer »

 • Svar: Ja, men nu vet du det. Och med tanke på vilken busshållsplats du stod vid på dina bilder bor vi tydligen väldigt nära varandra också. Åtminstone i 21 dagar till =P

  Ja, jag hade det jätteroligt på flaket, men inte fullt så roligt på kontoret. Jag och Linda kände att vi inte riktigt passade in. Själv då? =)

  Kommenterat av: Dennis Widmark | 2 augusti, 2010
 • Jag blev verkligen inte fin på någon bild under hela dagen. Jag har konstiga ansiktsuttryck på varenda bild jag har sett. Kul… Haha =P

  Kommenterat av: Dennis Widmark | 2 augusti, 2010
 • Precis som du säger, det var mycket trevligare på flaket än kontoret….

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 2 augusti, 2010

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning