Aug
29
2011

Partyprinsessan

Måndagmorgon. Jag inleder veckan med en ny bok, läste ju ut Denise Rudberg; Matilde ganska snabbt. Får se om den här *Partyprinsessan* av Meg Cabot har samma effekt på mig. Det här är ju bok nr 7 i en serie och jag hoppas att de är något fristående, då jag inte läst de innan. Titeln är iaf tilltalande efter helgens bravader. God morgon!

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading |

2 kommentarer »

 • Hej!♥♥ Var gärna med i min ”dagensblogg-tävling” med chansen till extra besökare!
  Allt du behöver göra är att skriva ”jag är med” i detta inlägg
  (http://cezzii.blogg.se/2011/august/utkast-aug-22-2011.html#comment) take care! ♥

  ♥PS FÖRLÅT OM DU INTE GILLAR SÅNA HÄR KOMMENTARER♥

  Kommenterat av: CEZZii | 29 augusti, 2011
 • Toppen!

  Kommenterat av: Lina | 29 augusti, 2011

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning