Jul
29
2010

Thunder

kl 03:10 inatt vaknade jag av att en bomb släpptes rakt över huset vårat. Det lät iaf så, och en svag bränd doft från proppskåpet som sitter i hallen precis utanför sovrummet. Rummet är helt upplyst som om någon smäller av fyrverkerier mitt i sovrummet, blixtrande ljust och dunder. Vattnet bara rasar över taket som Niagarafallen och två små dvärgar sitter och ylar vid sängkanten.

Det varade ca 15 min
sen hörde man tydligt hur dundret förflyttade sig bort och ut mot havet. Två skärrade dvärgar rullade ihop sig och intog varsin armhåla och så var det dags att somna om igen. Tror jag har nackspärr fast i axlarna för man ligger ju inte direkt normalt med två hundar under armhålan.Nog är det mysigt att ha dvärgarna i sängen såna här nätter…
Written by Jimmy Whoo in: Life |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning