Jul
29
2010

Raincoats

Usch jag känner inte alls för att fixa till mig idag. Ligger fortfarande på soffan i pyjamas och ser på tv. Det verkligen spöregnar ute. Tycker lite synd om Pridefestivalen som har sin höjdpunkt just ikväll; Schlagerafton. Jag var där förra året, då var det också mulet och regn. Det tar verkligen bort festivalhumöret om vädret inte är medgörligt.

Dvärgarna vill verkligen inte
ens gå ut på promenad. Jag öppnar ytterdörren och de sticker ut nosen och springer snabbt in och lägger sig i sina korgar. Jag kom på att vi faktist har två regnrockar som vi aldrig använt och så fort de fick på sig de så var det inga som helst problem att gå ut. Tror de känner att vattnet inte kommer på pälsen längre.

De är ju för söta när de trippar brevid varandra. Hoppar på tre tassar för att inte bli blöt. Svårt att få till en bild på situationen då jag både måste hålla paraply, koppel och kamera…

Pridetorsdag 2009
Written by Jimmy Whoo in: Party |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning