Jun
29
2010

Realisation

Jag har liksom inte haft tid till att besöka NK:s rea förrän nu. Nog för att det finns mycket bottenskrap kvar men även lite godbitar som jag köpte på mig. Skulle vilja handla mycket mer, men man måste ju tänka lite på semesterkassan.

Dessutom ploppar det ut
bebisar överallt i bekantskapskretsen så det blir väl en hel del babyshowers framöver. Jag har redan besökt Dolce&Gabbana Junior och Baby Dior.

Jag hade nog helst legat på stranden idag, över 30 grader och vindstilla i stan. Svettigt värre. Dessutom tycker jag det är ett hån mot busspendlare att det inte finns aircondition på SL bussar. Om de nu kunde budgetera flera miljarder för att byta ut alla busshållplatser så kan de väl hitta lite slantar att sätta in AC på bussarna. Skäms för SL trafiken.Outfit: Solisar; Prestige, Piké; Gucci,
shorts; avklippta chinos från h&m, skor; Espadriller.Lillebabsens man heter Jacob,
därav fascinationen av Jakobsgatan och kvarteret Jacob mindre.Avslutade dagen med McFlurry
så nu vaggar vi alla fram som gravida kvinnor.
Written by Jimmy Whoo in: Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning