Jun
30
2010

Broken hearts club

Broken hearts club, bara titeln låter ju som vilken dramafilm som helst, men denna är en gammal klassiker från 2000 med många manliga skådespelare, som numera är kända genom diverse stora serier. Just i denna film spelar de gay, allihop. Det är kul att se Zach Braff (Dr. John Dorian) från Scrubs, Clark från Superman, Andrew Keegan från 7th heaven och Skipper från Sex and the city för att nämna några.

Det går iaf ut på
att de alla är i ett kompisgäng som mer eller mindre fått sina hjärtan krossade. De börjar spela ihop i ett Baseball-lag för att fördriva tiden, de hjälps åt att komma ut osv. Absolut en rekommenderad film om man är trött på stereotypa dramafeelgood-genre.Written by Jimmy Whoo in: Movie |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning