Jun
30
2010

Team Edward

Alla vet väl att det är dags för tredje filmen i Twilight-serien, Eclipse. Världspremiär idag, och jag ska såklart se den. Tänkte ladda upp med att se de första två filmerna igen under dagen så man är up to date så att säga. Jag blir hemma från jobbet hela dagen för att Sotaren ska komma och inspektera skorstenen. Det är så typiskt att de ger ett tidspann på halva dagen, att de kan komma någon gång under den tiden. Säg istället kl.12 kommer vi till ditt hushåll, håll dig hemma då!

Iaf, vädret är varmt men molnigt så det är perfekt för att kolla på film. Jag röstar på Team Edward vs team Jacob.Yes loverboy, bite me!
Written by Jimmy Whoo in: General |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning