Jun
29
2011

Werners Gourmetservice

Vilken sommarfest det blev ikväll. Werners Gourmetservice i Nacka bjöd in till fest. Vinprovning, lyxig rom och grillade focaccia, blandat med godislekar och rosé, kan inte gå fel. Jag kom två:a i tipspromenad med frågor endast om mat (smakprover och doft-test m.m.) och jag kan ingenting om mat, Johan vann för han har störst käft genom att trycka in 13 stycken skumgummiankor i munnen, Kia vann för hon sög bäst, alltså hon sög upp ett godissnöre snabbast i munnen. Det blev alldeles för sent in på kvällen, jag ska upp 05:30 men vad gör det efter 2 flaskor vin. Kia är farlig att leka med, hon håller glaset fullt hela tiden… Stort tack för kvällen Mikael, Sanna, Maria & Daniel.

All pleasure and no work, eller var det tvärtom ?

En lyxig & matig goodiebag gick man hem med också för den delen!

Written by Jimmy Whoo in: Life,Party |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning