Jun
30
2011

Fishview

Jag fick en present från Ica Kvantum Tyresö och tänkte att jag skulle prova den. Det är en vattentät mobilficka för smartphone. Jag kunde bara komma på ett användningsområde och det var att ta bilder under vatten. Vattnet var dock lite grumligt så jag tog bilder på mig själv genom vattenytan istället.

Riktigt coolt. Vill ha ett undervattenshus till min kamera, synd bara att de kostar mycket mer än själva kameran typ… Får nöja mig med dessa mobilbilder istället. Kom på i efterhand att om denna nu skulle läckt, då hade varken Ica tagit på sig skulden och mitt försäkringsbolag hade inte heller gjort det…. Något att tänka på till nästa gång…

Written by Jimmy Whoo in: Life |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning