Jul
20
2013

0

Q2 Summerparty

Andra kvartalet avslutades för en vecka sedan och vi höll vår traditionsenliga sommarfest på kontorets terass. Jag använde min hallonröda linnekostym med tillhörande shorts. Det var perfekt för kvällens väder, inte för varmt och definitivt inte för kallt. Matchade med ljusa brogues och röd sula. Fest med kollegor långt in på småtimmarna och nya kontakter knöts.

En vecka kvar till semester och jag kan inte tänka mig ett bättre avslut på sommaren än ett par veckor i hängmattan under kvällssolen.

Update: Det är mycket förberedelser just nu. Jag förbereder mig på att lämna min gamla tjänst, då jag internrekryterats till en helt ny inom företaget. Dessutom går jag på semester och allt ska vara klart innan dess. Sedan blir det Stocholm Pride.

Summerpartysuit

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Party,Work |
Jul
16
2013

0

Känn ingen sorg

Idag bjöds vi på förhandsvisning i kvällssolen av Håkan Hellström-filmen ”Känn ingen sorg”. Jag är ju född västgöte och har mina rötter i västkusten och filmen är helt fantastisk. Svensk film börjar arta sig och håller högre standard än någonsin. Fällde inte bara en tår, Adam (Torka aldrig tårar) gör en fantastiskt huvudroll. Jag kommer att somna med ett leende på läpparna, min sista lediga semesterkväll kunde inte slutat bättre. Imorgon ringer klockan 05:30 och jag måste upp till kontoret trots sommarhettan…. Känn ingen sorg…för mig.. jag har mer semester i Augustiiii…Känn ingen sorf, movie preview

Written by Jimmy Whoo in: Movie |
Jul
10
2013

0

Jaws

This is why I stay on dry land.jaws tee

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Style |
Jul
08
2013

0

Instagram

Om ni vill följa mina dagliga aktiviteter rekommenderar jag Instagram: JimmyWhoo0 där finns mer detaljer än här. Ger er ett litet utbud från mina dagar…Icecream Ralph Lauren

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Style |

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning