Sep
30
2012

0

Hypnotisören

Var på lite söndagsbio ikväll. Hypnotisören med Mikael Persbrandt. Väldigt spännande, och oväntad twist. Jag hade föreställt mig en helt annat typ av film, men det här blev så mycket bättre än jag tänkt mig.

Written by Jimmy Whoo in: Movie |
Sep
30
2012

0

Autumn

Sköna looks för hösten…

Written by Jimmy Whoo in: Style |
Sep
29
2012

4

Lillebabs 30 år

Min syster Lillebabs fyllde jämnt i fredags. Idag var det 30års-kalas i deras nybyggda villa precis invid Dalälven.

Written by Jimmy Whoo in: Life,Outfit,Party |
Sep
28
2012

0

Uffessakerochting

Mirror mirror on the wall (phone)…Mitt nya displayskydd från Uffes saker och ting. I form av en spegel, otroligt praktiskt faktiskt. Helst skulle jag vilja ha spegelskydd till baksidan av Iphone, men det verkar inte finnas. Uffes hemsida med allt onödigt man inte visste att man behövde är helt fantastisk och de levererar till dagen efter man beställer….Jag ger tummen upp!

Written by Jimmy Whoo in: Shopping,Style |
Sep
27
2012

0

Thursday

Idag kör jag casual friday redan på Torsdag. Bekvämt är ledordet med tanke på att jag jobbar 07:00-21.30. Något negativt med all träning är att kläderna börjar hänga på kroppen. Får nog börja med fler gympass för att bygga upp mig.

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Work |
Sep
26
2012

0

Ted

Ikväll var det som sagt förhandsvisningen av ‘‘Ted” med Mark Wahlberg. Riktigt galet roligt film. Som en vuxen-barnfilm för män. Det var Kingsizemagazine som bjöd oss på denna afton. Kort och gott handlar det om en liten pojke på 8 år som önskar att hans enda vän i världen, Teddybjörnen Ted skulle vara riktig. Sagt och gjort. Ted blir levande och de följs åt resten av livet. Detta tills den lilla pojken plötsligt är 35 och skaffar flickvän som inser att denna lilla björn inte är rumsren någonstans….

Ted har biopremiär 3:e Okt. Se den!

Written by Jimmy Whoo in: Movie,Outfit |
Sep
26
2012

0

Ted

Något jag ser fram emot ikväll är förhandsvininsgen av filmen ”Ted”.

Written by Jimmy Whoo in: Movie |
Sep
25
2012

0

Sensommar

Sensommar. Iaf känns det så, nysolad och nyklippt i håret.

Written by Jimmy Whoo in: Outfit |
Sep
25
2012

0

Happy Socks

Igårkväll la jag en beställning på några nya fräscha par strumpor från Happy Socks. Även om strumpor inte alltid syns så vet man själv om att de sitter där, lekfulla och riktigt snygga. Det var schöna Tess som bjöd på dessa 4 par..

Written by Jimmy Whoo in: Shopping,Style |
Sep
24
2012

0

Winter 2012

Jakten på vinterjacka har börjar. Ready, set … GO!

Written by Jimmy Whoo in: Shopping |
Sep
24
2012

0

The New Normal

Började kolla på en ny serie i helgen; The New Normal. Det handlar om gayparet David & Bryan som längtar efter att få barn och beslutar sig för att skaffa en surrogatmor. De får tag på Goldie, som är i behov av pengar och vill komma bort från sin galna Mormor. Mormor Jane är homofob och blir helt galen när hon får veta vad Goldie tänkt göra, och när det dessutom kommer fram att äggdonatorn är svart kommer hennes rasistiska åsikter fram och hon försöker göra allt i sin makt för att stoppa detta….

Galet rolig, men ändå dagsaktuellt ämne att göra som serie. Skratta/gråta do whatever, I like it.

Written by Jimmy Whoo in: Tv- series |
Sep
23
2012

0

Söndagkväll

Söndagkväll på slottet.

Written by Jimmy Whoo in: Outfit |
Sep
23
2012

0

Folkomröstning i Tyresö Kommun

Idag är det Folkomröstning i Tyresö, det gäller taxan för omsorgen av äldre och funktionsnedsatta personer. 2011 infördes en fast avgifts-taxa med maxtak. Men den har tydligen inte varit bra för att de flesta pensionärer har fått ökade avgifter jämfört med det äldre systemet.

För mig som inte är insatt i ämnet är valkampanjerna svåra att utläsa vad de vill och vad skillnaden blir, eftersom båda använder samma slogan: ”Gilla trygghet, rösta NEJ” och ”Gilla trygghet, rösta JA”.

Personligen tycker jag inte att det skall vara några höjda avgifter för äldre, och inga sänkta pensioner heller för den delen. Det är våra äldre som byggt detta land, och de måste kunna få livskvalitet och njuta av sina år de har kvar. De har redan jobbat och tjänat sina pengar. Ska vi då sänka deras inkomster och höja deras utgifter , Nej. Det gäller såklart alla grupper av människor. Men att sätta sig på dem som redan gjort sitt för arbetslivet är inte den väg att gå.

Om nu det äldre systemet gav lägre avgifter för våra äldre, så röstar jag såklart Nej, vi ska inte ha den nya taxan. Men jag måste självklart kolla lite mer fakta, så man inte röstar helt fel, när kampanjerna är så pass vilseledande som de är i dagsläget. Det är alltför lätt att utlova mycket under en valkampanj, men det borde finnas mer krav på att man faktiskt uppfyller de löften man gjort…. Politik generellt känns som ett maktspel om vem som kan lura flest röstberättigande…

Written by Jimmy Whoo in: General |
Sep
22
2012

0

At the gym

Det kan blir lite enformigt att enbart simma varannan dag så jag slängde in lite variation. Gym och gruppträning ingår i mitt simkort så det blev 20 min cykling, 45 min gym och 40 min simning direkt imorse. Helt slut i kroppen. Precis ätit lite sallad och ska ta itu med tvätten. När både jag och Johan tränar blir det en hel del handdukar på hög. På gymmet kör jag iaf svarta blommor från Marimekko..

 

Written by Jimmy Whoo in: Workout |
Sep
21
2012

0

Casual Friday

Jobba över till 21:30 en fredag är inte skojj. Inte för att jag har något planerat men ändå, värre när man blir tillfrågad att jobba lördag och söndag dessutom. Men det är väl lika bra att jobba ihop några extra semesterdagar medan man kan.

 

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Work |
Sep
21
2012

0

Izound deluxe hard case

Det kom tre nya skal till min Iphone på posten idag. Deep red, Pure green och Bright orange.

Written by Jimmy Whoo in: Shopping |
Sep
20
2012

0

Torsdag

Efter en pizza ikväll kände jag att det var dags för några längder i bassängen. Jag känner iaf att jag utvecklas, det går snabbare och snabbare att göra mina 40 längder. Tror jag ska utöka med ett gympass i veckan också.

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Work,Workout |
Sep
20
2012

0

News

Idag bär jag min nya tröja från hollister.

Written by Jimmy Whoo in: Outfit |
Sep
19
2012

0

Man and his dog

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Hunk |
Sep
19
2012

0

Boomerang

Hösten närmar sig med stormsteg. Jag har varit förutseende och köpt en klassiskt snygg grönrutig halsduk på Boomerang, Den passar utmärkt med de flesta av mina ytterplagg.

Written by Jimmy Whoo in: Life,Outfit,Shopping,Work |
Sep
18
2012

0

Intouchables

Ikväll var jag på förhandsvisning av den Franska filmen Intouchables, översatt till ‘‘En oväntad vänskap”. Vilken fantastiskt bra film, jag hade inga förväntningar överhuvudtaget men blev positivt överaskad. Den förhandsvisades av SF på alla Sf biografer runt om i landet. Vi gick på Rigoletto med Lola och hennes nya pojkvän. Det bjöds på snask och dricka så nu lär jag simma extra långt imorgon.

Written by Jimmy Whoo in: Movie |
Sep
18
2012

0

Puma

Mina gamla trotjänare, Nike har gett upp, luften har gått ur dem, bokstavligen talat. Luftbubblan under mina löparskor är punkterad och just nu gnäller de bara när man använder dem. Jag sprang min första mil och tog mitt första isvaksdopp med mina kära skor.

Men jag har ersatt dem, med ett par snyggare från Puma. Jag är dock lite kluven om jag faktiskt ska löpa i dem eller ha dem till casual fridays look. Löpa är ju fruktansvärt tråkigt. Jag är helt klart en simmare…

Written by Jimmy Whoo in: Shopping,Style |
Sep
17
2012

0

Revolution

Ikväll börjar jag att se ny serie, Revolution. Vad skulle du göra om allt slocknde för all framtid? Ingen elektricitet överhuvudtaget, skulle du överleva? Människorna blir tvingade tillbaka till forntiden och måste klara sig på naturens läkemedel. I like it. Men jag väntar fortfarande på att alla mina vanliga serier skall börja.

Hoppas bara jag inte somnar, tog några längder i bassängen efter jobbet och känner mig lite sömnig.

Written by Jimmy Whoo in: Tv- series |

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning