Maj
31
2012

0

Moonrise Kingdom

Tog med mig Johan, Lola och hennes väninna på Sf Söder ikväll. De förhandsvisade ”Moonrise Kingdom”. Jag vet helt ärligt inte hur jag ska förklara den än som en barnfilm för vuxna. Wes Anderson regisserar stornamn som Edward Norton, Bruce Willis och Bill Murray. i kort handlar det om en 12 årig pojke som rymmer från scoutlägret för att få vara med sin älskade flickvän. De två vill gärna vara vuxna och beter sig därefter. De ger sig ut i vildmarken och hamnar på många äventyr längs vägen, men är ödet förutbestämt?

Biopremiär 6 Juni.

Written by Jimmy Whoo in: Movie |
Maj
31
2012

0

Girls

HBO’s senaste serie; ”Girls”. 4 kvinnor i New York, denna gång bor de inte på Upper East side, de shoppar inte Jimmy Choo och de har inte några toppjobb MEN de har sex, lots of sex och de pratar gärna om det. Från första avsnittet kändes den väldigt trist och grå och det kommer inte riktigt igång, däremot har jag nu kommit genom halva första säsongen och kan inte sluta, I want moore!

Written by Jimmy Whoo in: Tv- series |
Maj
30
2012

0

Onsdag

Det var väl tur att man tog vara på helgens varma solstrålar för den här veckan verkar de utebli. Fått lite färg på nunan, men det skulle behöva sprida sig som en epedemi över hela kroppen innan jag blir nöjd. Jag fick leta fram en värmade tröja idag för det blåser riktigt kyliga vindar. Trots att den är off white verkar den fungera utmärkt som kamouflage.

Written by Jimmy Whoo in: Outfit |
Maj
30
2012

2

Elle July

Written by Jimmy Whoo in: Hunk |
Maj
29
2012

1

Seat Ibiza

I samarbete med Buzzador fick jag möjligheten att prova denna nya lilla pärla, Seat Ibiza. Så skönt att få köra runt i en liten stadsbil för en gång skull. Så behändig vid parkering om man jämför med vår vanliga bil. Lite körglädje försvann för de hade bara den röda inne just nu, jag som vill prova en grön som är med i alla broschyrer. Ytligt, I know! Dock är jag och Johan oense om det är en minismall eller large som skulle vara aktuell i vår familj….

Rött är sött.

 

Written by Jimmy Whoo in: Work |
Maj
29
2012

2

Flowers

I helgen hann jag med att plantera alla årets uteväxter. Körde på vitt, rosa och lila. Förra året var det gult och orange men i år fick faktiskt Johan välja och då blev det denna färgskala. Det är visserligen tantblommor hela bunten, men de fyller sitt syfte, att förgylla uteplatsen…

Written by Jimmy Whoo in: Life |
Maj
28
2012

2

Mint by Zara

Hur är det möjligt, jag som köpte, vad jag trodde var den perfekta tunna tröjan för sommaren, i vitt och så veckan efter släpper Zara exakt samma fast i Mint. Mint som i min mening är mer perfekt än vit. Jag som lovat mig själv att sluta köpa samma plagg i flera färger. Men just nu har jag megacravings för både den i mint och svart. Oh Dear…

Written by Jimmy Whoo in: Shopping,Style |
Maj
28
2012

0

Mondays

Written by Jimmy Whoo in: General |
Maj
27
2012

2

LOL

Sf Park förhandsvisade filmen ”LOL” med Miley Cyrus & Demi Moore idag på Morsdag. Så jag gick, utan mor, för hon kunde inte följa. Vilken perfekt film för denna dag ändå. I love High school-filmer, och denna var inget undantag, förutom att den kanske var bättre än bäst. Den var liksom som en berg och dalbana rent känslomässigt, och man kan verkligen sätta sig in i hur Lola känner sig. Tonårsproblem i sitt esse. Detta är definitivt en film man bör se i sommar!

Look: Pikètröja; Gucci, kortbyxor; h&m, carshoes; Gucci.

Biopremiär 13 Juni.

Written by Jimmy Whoo in: Movie,Outfit |
Maj
26
2012

2

ESC 2012

Vi har hängt med vänner, tillagat tapas från grunden, (blev ca 13 olika rätter) och med spänning sett på årets Eurovision song contest. Vilken nervös kväll det blev. Så spännande med alla poäng, man kan ju aldrig riktigt veta säkert. Men nu är det klart, Loreen gör Sverige stolt!

Man kan sova Euforiskt inatt.

Written by Jimmy Whoo in: Music,Outfit,Party |
Maj
26
2012

0

So much love so little time

Varje gång jag ens tänker tanken på ännu en liten älskling tar Johan fram den här bilden. Hur söta och gosiga de små liven än är, så kan man faktiskt ha för många. Två räcker gott och väl och det blir mycket kärlek över ändå.

Written by Jimmy Whoo in: Dogs |
Maj
25
2012

0

Men in Black 3 in 3D

Ikväll fick vi lite tid över för att hinna se nya ”Men in Black 3” i 3D. Det har liksom varit fullt upp av aktiviteter hela veckan så vi har inte hunnit se den än. Vi fick hela salong 1 i Sickla för oss själva, förutom en ensam kille som satt bakom oss. Det var så skön aircondition att jag blev förkyld. Men vilken upplevelse med helt egen salong och en toppenfilm, i 3D dessutom. Helt klart bäst MIB av de tre.

Själv körde jag på Man in Orange. Tycker svart borde förbjudas under sommarhalvåret.

Written by Jimmy Whoo in: Movie,Outfit |
Maj
25
2012

6

Skhlm

Igår var Lillebabsen och Dolores på besök. Tog med dem ut till Skhlm centrum för lite shopping. Det är så varmt och tokmycket folk i city så man får mer gjort om man slipper knuffa sig fram. HIttade massor av sommarfräscha plagg. Mycket gult och orange.

Tack för besöket och välkommen åter!

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Shopping |
Maj
24
2012

0

Beachandmotion.se

Igår hämtade jag ut ett paket från Beachandmotion.se. Ett par röda seglarskor by Helly Hansen som jag spanade på förra veckan. De blir perfekta i sommarvädret. Snabbt gick det också. Två dagar sen var de här. Nu måste jag iväg och promenera in dem, Dolores och Lillebabs är på besök i stan.. Walk, walk, fashion baby…

Written by Jimmy Whoo in: Shopping,Style |
Maj
24
2012

1

What to expect, When you’re expecting

Metro förhandsvisade ”What to expect, when you’re expecting” igårkväll på Sf Park. Vilken galet rolig feel-good rulle. Så många kända nunor de skrapat ihop i en enda biofilm. Här är det pappagrupper, träningsmammor och allt annat man inte visste om graviditeten. Det här är en film man inte vill missa, vare sig man är mamma, pappa, singel eller redo för mingel. Biopremiär imorgon fredag den 25:e Maj.

Written by Jimmy Whoo in: Movie,Outfit |
Maj
23
2012

0

Swedish House Mafia – Greyhound

Världsbäst just nu både i löparspåret och på dansgolvet!

Written by Jimmy Whoo in: Music |
Maj
23
2012

1

Workout

Alltså att träna vid sånt här vackert väder är plågsamt. Inte för att det blir tokvarmt och svettigt, för det finns skugga och lite vindar i spåret, men längs med vattnet sitter folk och grillar vilket skapar härliga dofter runt varje kurva och man blir hungrig….

Skippar kepsen nästa gång, fått världens solbränna förutom vid hårfästet, som en vit gloria runt huvudet. Örk.!

Look: Tröja och byxor från Hollister.

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Workout |
Maj
22
2012

0

Solstickan

Kolla in vilket vackert kit som väntade på mig när jag kom hem. Från Solstickan, en picknickbag med en grill, tändstickor och en stor filt. Den kallas tydligen hångelpåsen, den inkluderar varken kött eller date, det får man ordna själv…

Written by Jimmy Whoo in: Life |
Maj
22
2012

1

Tisdag

Det är dumt att bära flera lager i den här värmen. Just saying…

Written by Jimmy Whoo in: Outfit |
Maj
21
2012

0

Green –> Grey

Helgens projekt, fixa till vår gamla bänk. Den är/var grön och halvsliten så vi köpte lite färg och penslar. Resultat, en grå snygg bänk. Den blev visserligen lite ljusare än jag tänkt, tyckte jag valde en mörkgrå nästan åt det svarta hållet, men det blev så här, lite ljusare. Det får duga, Den ser inte lika sliten ut iaf. Sittdynor från Gripsholm hänger med från förra året och segelduken har hängts upp för lite sval skugga över altanen…

Nu står en dunk fasadtvätt och väntar på mig. Det är dock nästan för varmt för utomhusarbete så jag skjuter nog upp det på framtiden…

Written by Jimmy Whoo in: Life,Work,Workout |
Maj
21
2012

0

Rött, vitt & Marint

Trissen i säkra kort under sommaren. Men just nu funderar jag på detta linne i korall, finns även i vitt såklart. Behöver kanske jobba på musklerna först…

Written by Jimmy Whoo in: Shopping |
Maj
20
2012

0

Party

Gick ut igår. Drack sommarens första bubblande rosè. Dansade och hängde runt vänner…

Written by Jimmy Whoo in: Party |
Maj
19
2012

0

Snowwhite and the Huntsman, klassisk saga i ny mörkare tappning


Förhandsboka / köp biljett till Snowwhite and the Huntsman nu biopremiär 8 juni!

Written by Jimmy Whoo in: Music |

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning