Mar
31
2012

0

After ski

Jag tänkte dela med mig av vår fina dag och försökte filma sista åket innan liftarna stängde. Ursäkta min ostadiga hand, jag är inte van att åka utan stavar…

Written by Jimmy Whoo in: Workout |
Mar
31
2012

0

Orsa Grönklitt

Tänk att vi kom iväg till fjällen till slut. 2 Bögar, 3 hundar, 1 katt och en lillasyster, sjuttionelva kisspauser senare intog vi skidstugan vid 02 inatt. Det satte dock inte stopp för våra planer att vara i backen 9.30 då de öppnar.

Vi har haft strålande sol hela dagen, riktigt skönt väder för alpin åkning. Det gick över förväntan då allas vår kunskap om slalom legat i dvala minst ett årtionde. Det bästa av allt är att vi hinner göra klart våra backar innan påskrusningen ens hunnit börja.

Jag älskar mina gula byxor, de är så fräscha i backen. Lola vägrade färg och kör på helsvart. Johan lyckades jag endast övetala till lite röda inslag. Just nu har vi kommit hem från pre-after-ski och jag ska genast börja med lite extrem yoga för jag känner någon hemsk värk smyga sig på i varenda lem i kroppen…

Written by Jimmy Whoo in: Style,Workout |
Mar
30
2012

0

So many choices

Svart, vit, grå, beige, sand, brun, khaki, grön, gul, blå, röd, orange, lila eller rosa. Ja vad sjutton ska man välja egentligen ? Skidkläder var ju svårare än jag trott att få tag på. Det negativa är att säsongen är över, utbudet är magert och storlekarna obefintliga. Det positiva är att allt som finns kvar är på super-rea. Det gäller bara att hitta något som passar. Så fort jag hittar min storlek så gillar jag inte färgen och vice versa. Det slutliga valet står mellan ett par snowboardbyxor i denim-imitation eller ett par goretex byxor i starkt lysande gult.

Jacka la jag ner, för det fanns inte en enda matchande, allt var omaka. Jag satsar på någon snygg tröja med flera lager under. Nu ska jag bara hämta ut mina nya skidor som varit på service, sedan är iaf jag redo för backen!

Det ser ju soligt och fint ut i backen, snö finns också. Toppen!!

Written by Jimmy Whoo in: Shopping,Style,Workout |
Mar
29
2012

0

Vi drar till fjällen…

…fest hela kvällen. Skämt åsido, vi hoppas det åtminstone ligger lite puder kvar i backen för nu drar vi på långweekend i fjällenwebcam kan man se hur mycket snö det är just nu, dessutom kommer man att kunna se oss glida ner i backen…

Written by Jimmy Whoo in: Workout |
Mar
28
2012

2

Onsdag

Written by Jimmy Whoo in: Outfit |
Mar
27
2012

0

Good Christian Bitches

Ikväll har en ny serie premiär i svenska tv:n, GCB – Good Christian Bitches. Jag har självklart redan sett några avsnitt och kan med glädje meddela att jag älskar’t. Slå på Kanal 5 kl 21.55 ikväll.

Written by Jimmy Whoo in: Tv- series |
Mar
27
2012

0

Apple

Jag har utökat Apple-familjen här hemma, med en sån där Ajfåån. Jag och tålamod går inte hand i hand, beställde den för 2 veckor sedan, först skulle jag få den inom 2-3 dagar, sen blev det utökat till 7 dagar, men i slutändan fick jag vänta 14 dagar. Typiskt, men jag har ju en fungerande HTC Desire Z som jag älskar så det var ingen brådska egentligen.

Måste bara klura ut hur jag smidigast får över alla kontakter från min Android?

 

Written by Jimmy Whoo in: Shopping |
Mar
26
2012

0

The Hunger Games

Jag var tvungen att gå och se den omtalade filmen ”The hunger games” ikväll. Den var helt ok, jag tyckte dock den var något långdragen. Men jag är ganska härdad efter att ha sett andra filmer i samma genre, som är mycket råare. Gillade ni denna kan jag rekommendera er att se den Japanska versionen, ”Battle Royale”.

Written by Jimmy Whoo in: Movie |
Mar
26
2012

0

Måndag

Charlie har fått en ny jacka! från Chicdog såklart.

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Outfit |
Mar
25
2012

0

Träning

Ett bra avslut på veckan och en god början på träningen. Tog ut cykeln och rullade en mil ikväll. Tänkte jag skulle börja med några spinningpass på gymmet, men vill kolla hur symbiosen mellan mig och cykeln är nu för tiden. Johan joggade, hundarna sprang och jag trampade på.

Hela kroppen känns som långkokt sparris, det är sjukt mycket jobbigare att cykla än att jogga, särskilt här ute där det känns som att alla vägar lutar uppåt.

Jag vet att jag kommer somna utan problem ikväll, hoppas bara att jag hinner se färdigt söndagsfilmen innan jag slocknar helt…

Written by Jimmy Whoo in: Workout |
Mar
25
2012

0

Hågelby Slott

Det blev en utflykt till Alby idag, inte Alby Friluftsområde i Tyresö, utan förorten Alby i Botkyrka Kommun. Vi skulle umgås med en vän från Södertälje så vi möttes halvvägs, typ. Alltså, Alby i sig är ju inte särskilt attraktivt, men om man tar en 5 min promenad från det paraboltäta miljonprogrammet så hamnar man i en helt annan miljö, Hågelby Slott och sjön Aspen där vi tog oss en milslång promenad i solen.

Riktigt bra vandringsled, mycket träskmark, men fina uppbyggda gångvägar. Hundarna tyckte om det iaf, och de gillade att hälsa på fåren och grisarna som huserade vid Hågelby.

Alby vs. Alby

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Workout |
Mar
24
2012

0

Mood Stockholm

Igår öppnade ännu en galleria i Stockholm city. Inte ännu en tänker väl ni?! Men jag besökte den idag, Mood Stockholm, och kan garantera att ni inte sett något liknande tidigare. Det är skönt med en galleria som inte har de vanliga, samma gamla kedjor, här är varje butik något nytt, något man inte sett tidigare. Det känns väldigt uppfriskande med nytänkande.

Jag hade egentligen helt andra ärenden i city, så det blev bara ett hastigt besök på Mood, då det är löningshelg och många som är nyfikna så gick det knappt att ta sig fram där inne på de tre planen. Tog en långpromenad längs Strandvägen med hundarna i solen. Charlie skällde till sig ännu en ny jacka på chicdog och Herkules åt en glass.

Ikväll får vi besök, och det är tänkt att vi ska grilla, utomhus. Filtarna och terrassvärmarna står redo att förgylla kvällen.

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Outfit,Shopping |
Mar
23
2012

0

Charlie

Charlie är verkligen helt galen i sin nya hoodie. Så fort man tar av honom den skäller han tills han får den på sig igen, då blir han tyst. Något som han är ännu mer galen i är Lolas katt, den jagar han tills han inte orkar springa mer. Katten, som heter just ”Katten” har dock fått ett nytt krypin, högt upp i skydd från Charlie…

Han ser verkligen inte ut som en dvärg på bilden, nästan lika stor som en Dobermann…

Written by Jimmy Whoo in: Dogs |
Mar
22
2012

0

Tricolor

Triss i färg. 99:-/st

Written by Jimmy Whoo in: Shopping,Style |
Mar
21
2012

0

Storage

Vilken innovativ lösning, integrera mera!

Written by Jimmy Whoo in: Shopping |
Mar
21
2012

4

Family

Jag hängde som sagt med mina yngsta systrar i helgen. Vår mor är värre paparazzi än mig, hon har alltid sin kamera i handen. Till slut tröttnar man och då blir det definitivt inga vettiga bilder…

Written by Jimmy Whoo in: Life |
Mar
20
2012

1

Cable knit

Alltså på vissa plagg finns det en märkbar skillnad på kvalitet och pris. Jag menar, den här tröjan ser riktigt snygg ut, men den är stel som betong och kostar därefter väldigt lite. Skulle aldrig köpa den förrän jag hittar en likadan som är skönare att bära.

Written by Jimmy Whoo in: Shopping,Style |
Mar
19
2012

8

Big Brother Live

Jag tog med mig mina systrar och mor Dolores på BB Live igårkväll. Vi fick ganska bra platser i publiken. Rakt framför den stora skärmen så man såg allting hela tiden. När det var dags för Kija att lämna hade vi perfekt vy rakt in i huset och såg alla deltagarna. Det är skoj att vara i publiken ibland, även om allt tar längre tid än om man sitter hemma i soffan.

Fick dock min första p-bot också. Hade visst ställt oss på förhyrd p-plats, men det fanns liksom inga andra parkeringar, och företaget som hade de förhyrda var ju ändå inte öppet. Men Parkeringsvakterna jobbar ju på provision så de skiter i vilket…

Written by Jimmy Whoo in: Life,Party |
Mar
18
2012

7

Chicdog.se

Jag nämde att dvärgarna fått varsin ny hoodie från Chicdog.se. Igår besökte vi faktiskt deras fysiska butik på Regeringsgatan och köpte varsin bikerjacka i skinn åt dem. Det var riktigt trevlig och hjälpsam personal där inne. Just nu har de dessutom massor av rea på ytterkläder och bäddar, både för stora och små hundar. Charlie och Herkules ser supersöta och coola ut i sina nya jackor.

Herkules blev dessutom fotad för deras facebook-sida. Får se när den dyker upp där. Vi köpte dessutom bajspåsar av guld, bara det finaste är gott nog åt våra småfisars skit….

På köpet får man även dessa fina galgar, nästan så vi måste skaffa en hundgarderob åt dvärgarna, bara för att…

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Outfit |
Mar
17
2012

0

Lördag

Det blev en långpromenad runt Djurgården idag, med alla vilddjur, både hund och bebis. Våra små dvärgar fick inviga sina nya hoodies från Chicdog.se, eftersom det faktiskt var väldigt kyligt ute. De älskar sina tröjor, alla andra vi provat vill de bara tugga på, men dessa sitter perfekt. Nog kunde vi väl satsat på lite mer färg men i slutändan blev det ett säkert kort, grått passar de båda…

Julie fick öva på att gå med hundkoppel, vilket gick bra, tills Herkules hittade en tuggpinne och vägrade gå något mer…

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Workout |
Mar
16
2012

1

Ringer

En serie jag nyligen fastnat för är ”Ringer” med Sarah Michelle Gellar. Det är riktigt spännande dubbelspel om ett par tvillingar och deras invecklade (mördande) intriger. Serien visas på Tv11 Torsdagar kl20.00.

Written by Jimmy Whoo in: Tv- series |
Mar
15
2012

0

Kaatach lekland

Vi var barnvakt åt lilla Julie i eftermiddag. Tog med henne till leklandet Kaatach här i Tyresö. Hon ville verkligen inte lämna stället sedan. Det finns något för alla, t.o.m. Johan fastnade i lekrummet. Själv föredrog jag elbilarna, medan Julie ville åka på trampcyklarna.

Jag kan tänka mig att det är helt galet här på helgerna, men ikväll var det lugnt, skönt, det räcker att ta hand om ett barn…

Written by Jimmy Whoo in: Party |
Mar
15
2012

2

Trend

Som alla vet är min favoritavdelning Trend på H&M. De har alltid så mycket snyggt med någon liten twist. Oftast är det väldigt förmånlig pris också. Här är 4 plagg jag funderar över om de ska eller inte ska flytta hem till mig…

Written by Jimmy Whoo in: Shopping,Style |

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning