Okt
31
2010

4

Himlen är oskyldigt blå

Jag var på bio ikväll. Ensam, och inte alls förberedd på att det första man får se är en hård Skarsgårdssnopp på bioduken. Fnittrande bögen ute på kanten av salongen, det var jag det.

Jag ska berätta som det var, för helt ensam var jag självklart inte. Jag, Johan , Fifi & Sandy skulle se film i Sickla. En timme innan kommer min syster Lola på att hon vill följa med, hon hade tidigare tackat nej. Så vi hoppades det skulle finnas platser kvar i närheten av de vi bokat. Det fanns det sa biogubben i kassan. Fast när vi kom in i salongen så hade han missuppfattat oss så platserna var på varsin sida av salongen. Jag tog på mig att sitta ensam så Lola skulle slippa den skammen. För gissa om folket runtomkring mig kollade snett när jag slog mig ner ensam i mitt hörn…

Det struntar jag såklart i, vill jag nu sitta ensam i salongen så är det väl min ensak inte deras, även om jag inte var ensam på riktigt, det visste ju inte någon annan.

Filmen var iaf schysst. Inte sådär typisk som svenska filmer brukar vara. Jag var glatt överraskad. Men alla filmer med snoppar, är ju sevärda i min mening! Sen att det ryktas att det var en stand-in snopp för Skarsgård gör ingenting. Svensk film har nog inte råd att visa en äkta Skarsgårdssnopp, det finns det nog inte budget för…  men snopp som snopp. Väldigt osvenskt dock att visa en halvhård snopp i närbild.

Det blev väldigt mycket snack om snopp, men vad kan man vänta sig av en bög. Snopp är gott liksom. Snoppen har ju egentligen ingenting med handlingen av filmen att göra, men jag antar att snoppen drar publik för fullsatt, det var det!

Written by Jimmy Whoo in: Movie |
Okt
31
2010

2

Svanenmärkt hundtrick

Alltså Svanar är ju elaka fåglar. Vi tog en promenad längs vattnet och det var två enorma svanar som simmade efter oss hela tiden. När hundarna närmade sig vattenkanten så kom en av svanarna och fällde ut vingarna och väste som en orm. Läskiga djur. Tur att mina små klarar sig och kan skälla ut dem.

Var iaf på Drottningholm med Lola. Fanns flera potentiella pojkar lämpliga för ”hundtricket”. Men Lola är ju för feg för att våga. Jag kan ju visserligen göra det, men det är ju inte jag som behöver någon, jag har redan min man.

Har två trötta hundar som behöver ett rejält bad just nu. Helt leriga är de, alla stora hundar dreglar och lägger tassarna på dvärgarnas rygg. Urk. Vi får försöka att bara leka med småhundar hädanefter.

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Life |
Okt
31
2010

0

Rosa bandet

Som ni kanske märkt har jag under hela oktober månad haft en Rosa Bandet-logga i högra hörnet. Just min har genererat strax över 8 000:- till stöd för bröstcancer. Jag tackar mina läsare för era generösa gåvor. Oktober lider mot sitt slut, och det är dags att sluta med hysterin. Men kampen fortsätter, och ni kan fortsätta ge gåvor året runt.

Written by Jimmy Whoo in: General |
Okt
30
2010

2

Halloween

Känns som om det största problemet för helgen är att välja godis. Iofs tror jag knappast att några snorungar kommer att komma hit för ”Trick or treat”, så det slutar väl med att jag får äta upp allt själv. Inte mig emot, har bunkrat upp med lösviktsgodis, Ahlgrens bilar, Häagen-Dazs vanilla caramel brownie, chips, ostbollar, dip, Fanta lemon, Coca-cola, smulpaj skogsbär och ostbågar. *Mums som Maria Montazami skulle säga.

Man har väl vuxit ifrån att klä ut sig, men sockerchock, det behöver vi alla.

Written by Jimmy Whoo in: Life |
Okt
30
2010

2

Aussiebum

Imorse tog jag och mina Aussiebums en välförtjänt solstund. Trodde det skulle vara lugnt en morgon som denna, men stället var fullt av byggjobbare den yngre modellen. Hello. Trodde de jobbade med något men det visade sig att de alla skulle in och sola. Hallå, jag kan dela solarie med någon av er!

Jag fick ta ståsolariet som blev över. Gillar det inte, det blir sjukt varmt så jag har faktiskt svimmat en gång där inne. Det gick dock bra den här gången. De har fått igång fläkten men det blir fortfarande tokvarmt.

Jag föredrar att sola med badbyxor på, så man håller koll på färgen, det blir så tydlig skillnad och jag vill ju inte bränna mina ädlare delar…

Yes, jag har håriga ben!

Written by Jimmy Whoo in: Life |
Okt
29
2010

0

Fredag

Det blev en ganska bra start på vår kompost. Och så dumma jag, jag ångrade mig så fort jag slängt mig på den lövhögen, allt var ju blött och luktade surt. Min stackars ullrock från Tiger. Jag  brukar oftast bara ha den till mina kostymer, men idag tog jag den till min casual friday look. Fungerar det med. Funderar om man skulle gå på bio ikväll, eller bara ha en fet hemmastund…

Written by Jimmy Whoo in: Life,Outfit,Work |
Okt
29
2010

0

Lövhalka

Lövhalkan slår till igen. Denna gång hemma på vår gård. Usch jag började kratta lite smått igårkväll, tänkte om jag bara tar lite i kanterna och snyggar till. Men, det syns ju så tydligt var man har gjort och var man inte gjort, så jag kommer ju bli tvungen att göra hela gården nu. Varför skulle jag ens börja, nu måste jag ju slutföra det. Det var min helg, kommer ju ta upp all tid. Alla löv har inte ens fallit, så antagligen blir jag väl tvungen att göra det två gånger desssutom. Men det blir så mycket snyggare när gräset kommer fram istället för alla löv. Nästa hus vi bor i ska jag faen se till att det bara är barrträd på gården, resten sågas ner!

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Work |
Okt
29
2010

4

Grattis Dolores

Jag får passa på och gratulera min mor Dolores som blir ett år äldre under dagen. Någon som kan gissa hur gammal hon blir? 5 barn har hon hunnit med minsann. Så här såg det ut senast hon besökte hufvudstaden.

Written by Jimmy Whoo in: Life |
Okt
29
2010

2

EMD

Jag vet vad jag ska göra i helgen iaf. Spana på Mattias i EMD, de ska vara i Tyresö centrum. Fast jag minns när Måns Zelmerlöw var där då gick det inte ens att komma in centrum. Det lär väl vara lika galet denna gång. Jag får nog sitta på Johans axlar med mitt ”I love u Mattias”-plakat!

Written by Jimmy Whoo in: Life,Party |
Okt
28
2010

0

Jobb & pojkvän sökes!

Det blev en hurtigrutt med Lola ikväll igen. Någon måste ju bjuda ut henne så hon kommer utanför sin lägenhet. Just nu är hon både arbetslös och pojkvänslös. Hon sitter bara hemma med sin hund och ruttnar bort. Jag har t.o.m. börjat skicka jobbannonser åt henne. Jag får snart ta itu med pojkvänsdelen också, eller så låter jag matchmaker Johan sköta det…

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Life,Workout |
Okt
28
2010

2

Package

När jag kom hem från jobbet stod brevbäraren och väntade på mig. Han hade två stora paket åt mig. Skumt för jag har då inte beställt något. Det visade sig vara en hel hög med diverse parmesanostar från Zeta och Buzzador. De vill att jag lagar lite olika maträtter och tillsätter parmesan och utvärderar vad jag tycker om det. Jag älskar ju ost, men jag tror jag låter Johan laga maten! Det blir bra till helgen, kanske man bjuder in några vänner på middag också?

Written by Jimmy Whoo in: Life,Work |
Okt
28
2010

0

Tävling

Skulle du vilja vinna din vikt av Björn Borg underwear? Alltså väger du 60 kg så vinner du 60 par kalsonger. Allt du behöver göra är att ladda upp en cool, sexig eller rolig bild där du visar hur du använder dina Björn Borg. Kolla även genom arkivet för inspiration så du har koll på motståndarna. Varje vecka dras en vinnare som går till månadsfinal där man kan vinna sin vikt i Björn Borg! Just nu funderar jag på hur jag skulle deltaga,vad kan man hitta på för vinnande bild? Något i den här stilen kanske?

Här hittar du tävlingen!

Written by Jimmy Whoo in: General |
Okt
28
2010

0

King

Jag som hade planerat en kväll på Nk, men jag missade helt att det är i Göteborg eventet äger rum. Attans. Hoppas någon annan får förmånen att ta min plats, har precis mailat dem.

Written by Jimmy Whoo in: Party,Shopping |
Okt
27
2010

0

Posten

Oj, jag glömmer alltid posta brev så att det kommer iväg i tid. Måste springa till brevlådan innan kl 19. Visst är det väl så att om jag postar det idag så är det garanterat framme med posten imorgon eller blir det levererat på fredag? Eller är det andra regler nu för tiden? Skickar folk brev längre?

Vem detta är till? Det märks i posten imorgon eller på fredag.

Written by Jimmy Whoo in: Life |
Okt
27
2010

0

Purple Violet

Mitt lil(l)a bidrag. Varför välja färgen lila? inte särskilt vanlig i gemena mans garderob, jag hade visserligen två tröjor, en pikè och en slips att välja mellan, men inte mycket mer än så. Inte ett enda par lila strumpor, skandal! En hel drös med olika rosa men inte lila, illa. Fanns dock tre par kalsonger i min emergencylåda, ni vet de man bara tar på sig i nödfall om precis alla andra ligger i tvätten…  Har faktiskt sett andra bära lila under dagen och det får en att fundera, gör de det medvetet eller omedvetet ?

Hade kravet varit att bära blåjeans idag så hade nog 80% av befolkningen deltagit omedvetet i denna kamp.

Lila look: lila tröja; h&m, rosa skjorta; Zara, banangula chinos; Dr Denim.

Written by Jimmy Whoo in: Life,Style |
Okt
27
2010

2

Ringos – Cafè Bar Bistro

Vad är det för fel på Södermalmsbor? De går så sakta, strosar runt i sin egen lilla värld och är i vägen för oss fartsyndare som försöker ta sig fram. Jag beslutade mig för en promenad mellan jobb och lunch igår vilket jag fick ångra. Alltid fastnar man bakom någon dagdrömmare som sniglar sig fram på trottoaren, gärna tillsammans med någon annan så de tar upp all yta för att ta sig förbi. Snaark. Vilken tur att jag tack vare det fann det nya, eller det är inte så nytt längre, men lunchstället Ringos på Ringvägen 52. Urgod mat, snygga kostymnissar som käkar och stora våfflor till efterrätt, allt till ett och samma pris såklart! Alltså, efterrätt och ögongodis ingår om man köper lunch.

Förresten så åkte jag tunnelbana igår. Det gör jag sällan, men igår hände det.

Written by Jimmy Whoo in: Life,Style,Work |
Okt
27
2010

3

Bär något lila för att säga en självklarhet

Ni kommer väl ihåg att ta på er något lila idag?

Onsdag 27 oktober vill jag uppmana alla – oavsett sexuell läggning, ursprung, kön och ålder – att bära något lila. Gör du det säger du ”it gets better” till alla HBT-ungdomar (och vuxna) i Sverige som ännu inte har mod att vara öppna.

På senare tid har fem unga pojkar begått självmord i USA efter att ha blivit mobbade på grund av sexuell läggning. Det är lätt att avfärda som något som bara händer ”over there i bibelbältet”, men s…å sent som 2009 pratade FHI om unga HBT-personers hälsa i Sverige. Fysiskt mår de bra, psykiskt mår de sämre. Självmordsförsök är 2,5 gånger vanligare bland unga kvinnor som är osäkra på sin sexualitet, och mer än 5 gånger vanligare bland dito unga män.

Det räcker med en näsduk
synligt virad om handleden, ett halsband eller en mössa. Det viktiga är att det syns.

När jag var ung och inte öppet homosexuell önskade jag ibland att det syntes på alla som var homosexuella på något sätt, så jag kunde veta hur många andra som var som jag. Den önskan slog aldrig in, men det näst bästa hade varit om alla som inte såg homosexualitet som något sjukt, konstigt eller äckligt på något sätt visat det. Om så bara för en dag.

Om du vill vara med:
bjud gärna in dina vänner också. Förhoppningen är att det ska nå ut över hela Sverige och inte bara i storstäderna.

En längre text med inbjudan som du kan maila till vänner som inte har Facebook: http://www.asiktstorped.se/totally-unstraight/bar-nagot-lila-den-27-oktober-for-att-saga-en-sjalvklarhet/

Tips på kläder och accessoarer
, med tack till företag som erbjudit rabatter till deltagare i manifestationen: http://www.asiktstorped.se/vardagsliv/tips-pa-klader-och-accessoarer-for-lila-27-oktober/

Så kan du hjälpa till att sprida evenemanget och nå drömmålet 500 000 (aim for the stars and maybe you will reach the sky och allt det där): http://www.asiktstorped.se/totally-unstraight/sa-kan-du-hjalpa-infor-lila-27-oktober/

Written by Jimmy Whoo in: General |
Okt
26
2010

0

Vertical Green

Ni vet Contemporist som jag tipsade om, och deras vägg av gröna växter. Som en skänk från ovan visade Lulu Carter i Äntligen hemma hur man gör en egen sådan ikväll. Tack, nu vet jag hur det går till och det är faktiskt inte så svårt att ha hemma i sitt eget hem om man vill! Fast jag vill ju ha en i vardagsrummet, det kan bli knepigt med vattningen… Lulu hur löser vi detta?

Written by Jimmy Whoo in: General,Life,Tv- series |
Okt
26
2010

2

Skrattande gubbk*k

Var ute i skogen med Lola och hundarna ikväll. Tog en sväng förbi bastun och bryggorna. Försökte få till en schysst bild på Lola, men hon vill egentligen inte vara framför kameran. Försök åtminstone att le på bilden, inte se ut som 7 svåra år. Helt plötsligt börjar hon asgarva. ”Du har en gubbkuk bakom dig”, då var det visst några äldre män som skulle hoppa i sjön efter bastun, helt näck…

Blev dock ingen bild på snopparna, av hänsyn till mina läsare, även om jag ser ut som ett jäkla Emporio Armani ollon i den där mössan.

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Life |
Okt
26
2010

0

Busy Boy

Här har visst tiden stått stilla. I mitt verkliga liv har det dock rusat på i 180. Haft fullt upp med att inspektera nya lägenheter som ska säljas. Jag har även kollat in Sofias place där de stambyter just nu. Älskar hennes takterrass, vidsträckt utsikt över hela city. De ska nog även sälja ut sin råvind. Jag vill köpa! Kör på helblått även idag, varför ändra ett fungerande tema…

Look: Rock; G-star, skjorta & tröja; Zara, jeans; Acne, skor; Nilsson.

Written by Jimmy Whoo in: Life,Work |
Okt
25
2010

5

SL skiter i sina kunder (som vanligt)

Ännu ett bakslag för Sthlms pendlare. Och nu är det bevisat att SL:s ledning skiter i sina resenärer. Det jag talar om är att de har börjat byta ut alla träbänkar på perrongerna till nya underhållsfria i aluminium. Problemet är nu att resenärerna inte kan sitta på dem när det blivit kallt, det är som att sitta på ett isblock. SL är dock så smarta att projektledaren för det hela, Lars Ewald försvarar sig och säger ”Det är ändå ingen som sitter ner”. Har Lars Ewald någonsin åkt kommunalt? Det tror jag inte, för då skulle han veta att det sitter folk överallt på bänkarna och väntar, oavsett sommar eller vinter. Ändå väljer han att satsa (slänga bort) 2 500:- per utbytt bänk.

Lars Ewald påstår dessutom att det är så pass bra turtäthet på pendeltågern (15min) att folk inte hinner att sitta ner. Men verkligheten säger annat, pendeltågen är värst drabbade med förseningar, och det är sällan de håller turtätheten. Visst ser det bra ut på papper med 15 min, men de borde räknat in förseningar i kalkylen så skulle de nog satsat på bänkar med inbyggd värmeslinga, för det blir kallt på vintern, och ännu kallare blir det med de nya bänkarna!

Det här är lika puckat som när SL skulle ”satsa” några miljoner på att byta ut alla busskurer så de blev mer enhetliga, problemet var att största delen av busskurerna var helt nya, men de skulle tydligen ändå bytas ut. SL borde inte få ha hand om ekonomin, det borde finnas en utomstående instans som godkänner vad de vill göra med statens pengar!

Jag har själv bott utmed pendeltågslinjen, och jag kommer aldrig att bosätta mig någonstans där det går pendeltåg, inte förrän SL tagit sig i kragen och rättat till problemen! Den här gången visste SL om att bänken inte lämpade sig för vinterbruk. SL har fortfarande inte förstått att det faktiskt blir vinter, varje år, år efter år, men ändå blir de lika förvånade när första halkan kommer och blir tvungna att ställa in trafiken. Oj det blev vinter i år igen…

Bild från Metro 2010-10-25, sid:08

Written by Jimmy Whoo in: General,Life |
Okt
25
2010

0

Cafè Opera Dj challenge 2010

Café Opera DJ Challenge 2010
Dags för den sista gruppomgången söndag 31 oktober.

Under 10 min får Stockholms mest välrenomerade nattklubbar visa vad de går för bakom DJ-båset.

Gruppomgång 4 ser vi på scen Ambassadeur, Rose, Olssons skor och Dj Qute & Dj Miss Lopez.

DJ Challenge 2010 startar söndagen den 10 oktober och pågår 7 veckor framåt. Fyra gruppomgångar, två seminifaler, och slutligen den stora finalen.

Written by Jimmy Whoo in: Party |
Okt
24
2010

2

Sockerkakssmet *mums

Det känns som att det enda vettiga jag fått uträttat i helgen är att fylla magen med skit. Lika ikväll, blev en Pizza med Johan på Green Bull i Tyresö centrum. Kom hem och bakade en pepparkakssockerkaka och skulle bjuda Johan på när han kom hem från jobbet, men den råkade jag äta upp helt själv. Funderar starkt på att göra en sockerkakssmet och bara äta smeten, det är ju så underbart gott. Tv-spel och kaksmet, ibland får man vara barn igen…

Enda riktiga looken jag haft på mig denna  helg. Inte haft någon anledning att klä på mig…

Written by Jimmy Whoo in: Life,Outfit |

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning