Maj
31
2010

0

SATC 2

Se där ja, några dagar efter alla andra men bättre sent än aldrig. Jag är inte besviken utan väntar med spänning efter film nummer tre.Written by Jimmy Whoo in: Movie |
Maj
31
2010

0

Patio

Vi hann inte mer än komma hem igår innan vi var på väg i bilen igen. Vi skulle åka med Sandra och kolla in lite möbler till hennes uteplats, och även till vår egen. Plastrotting funkar fortfarande, i år är det dock lite mer vågade kulörer på dynorna. Turkos, lila, gult, orange och lime är nog de jag gillar mest. Eftersom jag skänkte bort vår knallrosa Fatboy sittsäck så lär det väl bli en ny i år, kanske en fatboy hängmatta? De är otroligt sköna. Charlotte Perrelli has got one…. 

Written by Jimmy Whoo in: Life |
Maj
30
2010

0

Mors dag

Tro inte att jag glömt vilken dag det är bara för att jag är berest. Min mor Dolores fick sin beskärda del av gåvor även om vi var på olika håll.

Ni vet väl
att ni kan se och läsa Johans version av vår week-end HÄR. 

Pärla och dogtag ”Världens bästa mamma”
Written by Jimmy Whoo in: Life |
Maj
30
2010

0

President suite

Eftersom det inte gick att sova överhuvudtaget med tanke på var hytten låg så streckläste jag klart boken Guccikrigen. Shit vilken tölp den där Paolo Gucci är. Vilken tur att han inte har några som helst andelar kvar i företaget (dessutom dog han för några år sedan) för då hade jag bojkottat märket.

Gucci krigen är skriven av Paolos fru Jenny om livet bakom fasaden och varför hennes skilsmässa från honom tog över 10 år att genomföra. Det är definitivt en bok jag rekommenderar er att läsa!

För att få någon som helst sömn sista natten klagade jag på vårat rum och den enda lediga som fanns kvar var The President suite. Det passar mig utmärkt sa jag, men det tyckte de inte i receptionen. 

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading |
Maj
30
2010

0

Naval Force Admiralship

Vi åkte med Romantica hem. Den var mycket större och fräschare än båten vi åkte till Riga med. Efter lite bastubad, bubbel, drinkar och Eurovisionfinal så var det dags att sova, det var då jag upptäckte att vår hytt låg precis ovan färjans motor och strax under dansgolvet, yesss! 

Jag och Johan köpte liknande hoodies i Riga
och det var en schtekare på båten som tyckte
det var kind of gay att bära samma/lika tröja. Haha omg.
Written by Jimmy Whoo in: Style |
Maj
30
2010

0

Alkohol

En annan sak med resor är spriten. Tax-free sprit är ju den bästa. Igår hittade vi dock en butik strax intill hamnen i Riga som sålde alkohol billigare än både tax-freen och Lettlandspriserna. Vi hade redan shoppat så mycket så det blev bara en extra Sambuca-flaska, så snart blir det hot shot party! (Ångrar lite att jag inte köpte på mig några 20kronors vinflaskor)Written by Jimmy Whoo in: Party |
Maj
30
2010

0

Gucci by Gucci sport

En sak med kryssningar är ju att man måste komma hem med ny parfym. Självklart fick jag med mig en denna gång. Gucci sport, jag brukar inte gilla sport-dofter men denna var tillräckligt fruktig för att få mig på fall. Detta är vad jag kommer att dofta i sommar.


 

Written by Jimmy Whoo in: Style |
Maj
30
2010

0

Sauna safe

Åh det är så skönt att bubbla på båten!Jag och 10 ryssar i bastun, ingen av dem vill ställa upp på bild…

Min favorittischa från Jimmy Choo…

Written by Jimmy Whoo in: Summer holiday |
Maj
30
2010

0

Freedom monument

Rigas stolthet; Freedom monument.Written by Jimmy Whoo in: Summer holiday |
Maj
29
2010

0

Lördag


Vädret ser lovande ut. Solen skiner och humöret är på topp.
Dags att bege sig ut på den lokala marknaden.


Written by Jimmy Whoo in: Summer holiday |
Maj
29
2010

0

Ehhh

Det blev en relativt lugn kväll. T.o.m. Bubblet vi skulle dricka förblev oöppnat. Vi beslutade oss för att gå upp tidigt och hänga i sauna och bubbla i poolen innan frukost. Vi får se vad denna dag har att erbjuda.Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading |
Maj
28
2010

0

Fridaynight

Jag hittade värsta outfiten för fest ikväll. 
Tror dock att hatt kanske är en aning för pimpigt för mig… Åhh pastelliga drinkar, det är min grej.

Written by Jimmy Whoo in: Party |
Maj
28
2010

0

Sightseeing

Det finns mycket att se på trots att det är en relativt liten stad. Jag älskar arkitekturen, så välbevarad och sådana kontraster blandat gammalt med nytt. Konst med gatlampor, man blir glad av att se konst på oväntade ställen. Enjoy!Written by Jimmy Whoo in: Summer holiday |
Maj
28
2010

0

Riga city

Jag är helt förvånad över alla Lettiska Fashionistor som haltar runt på dessa kullerstenar i diverse stilettos. Jag tycker det är sjukt obekvämt med mina Converse. Jag klagar dock inte, finns så mycket att handla. Dock hittar jag mest tischor, men det är ju sommartider så de kommer att gå åt.

Nedan; Galerija Centrs, 5 våningar fashion.Written by Jimmy Whoo in: Style |
Maj
28
2010

0

Destination Riga

Båtresan gick helt smärtfritt, nästintill. Jag valde att sova på sängen som var en soffa egentligen. Stenhård, ingen gung i den alls. Vanliga kryssningar så är man ju för full för att bry sig om sängen men nu i nyktert tillstånd var det värre.

Jag fick iaf se Eurovision delfinal 2 på storbild i Sailors pub. Tråkigt nog gick ju Anna inte vidare, men det var ju nästan väntat. Vi skulle ha skickat Velvet med The Queen istället, det hade gjort ett intryck på Europa.
Har precis checkat in på hotellet och ska bege mig ut på Stan. Solen skiner och jag såg några reaskyltar på väg hit…


.

Written by Jimmy Whoo in: Summer holiday |
Maj
27
2010

0

Minisemester

Då var det dags, minisemester till Riga. Sist flög vi över fast denna gång ska även Johans föräldrar och lillasyster med, och hon har en nyfödd bebis så det blir en kryssning istället.

Eftersom precis alla
mina bilder från förra resan försvann på min gamla Mac ska jag komma ihåg att ta massor med nya. Riga har ju en fantastisk blandad arkitektur och på lördag har de den årliga Blondinparaden. Kanske man skulle bleka håret på väg dit? 

Dvärgarna får stanna hemma och vakta huset.
Men de får en jättesnäll nanny som flyttar in och tar hand om dem.
Written by Jimmy Whoo in: Summer holiday |
Maj
26
2010

0

Old ?

Ok, ett tecken på att man börjar bli äldre är när man ska shoppa lite nytt inför en resa, och man kommer hem med två nya böcker som färdlektyr och inte ett enda nytt plagg. Vart är världen (min) på väg.

Fast sedan blir man genast stämplad på sin rätta ålder då man kolla närmare på vilka titlar som köptes… 

‘Elsas mode‘ av Sofi Fahrman och ‘Live to win’ av Andreas Carlsson.
Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading |
Maj
26
2010

0

Kvällsbad

Ikväll tog vi med hela flocken till sjön. Amigo, Lady, Charlie & Herkules. Alla badade utom Herkan. Gissa om de gillar att jaga varandra. Det var dock ruskigt kallt i luften även om solen lyser, så det blev bara en snabbis. Är hemma och packar just nu, what to wear? 

Fångad i stunden…
Written by Jimmy Whoo in: Life |
Maj
26
2010

0

Shopping

Mötte upp mor Dolores efter jobbet. Det blev lite shopping innan vi åkte hem till Tyresö för att käka middag med mannen och Lola.

imorgon är det after work med mina gamla muttor, Sex and the city 2-premiär och semifinal i Eurovision med Anna Bergendahl. Jag missar såklart alla tre för jag sitter då på färjan över till Riga med svärföräldrarna. Det blir långwwekend med Spa och shopping.Glasögon; Gucci, Tröja; WESC, jeans; Divided, skor; Converse, väska, Dolce&Gabbana, armband; Jimmy Choo for h&m

Written by Jimmy Whoo in: Style |
Maj
25
2010

0

Tisdag

Det börjar närma sig långweekend med svärföräldrarna, därför har jag provat lite nya semesterkläder. Dock hejdade jag mig eftersom jag inte vet hur vädret kommer att se ut, och man kan dessutom handla till mycket mer förmånliga priser i Riga än här.Casual tuesday….
Written by Jimmy Whoo in: Style |
Maj
24
2010

0

Ultraljud

Svea eller Elon det är den stora frågan.Written by Jimmy Whoo in: Life |
Maj
23
2010

0

Sibylla

Efter att ha sett avsnittet om McDonalds på ”Dokument inifrån” om hur de behandlar sina anställda och maten kan vi inte äta där mer. Alternativet har blivit Sibylla. Och skräpmat passar utmärkt en sunkig dag som denna….Written by Jimmy Whoo in: Life |
Maj
23
2010

0

Jobb

Igår var det någon som tog på sig glidarjobbet att klippa gräset med åkgräsklipparen, medan andra fick stå ut med styrkepasset att manövrera handklipparen. Ni kan väl gissa vem som gjorde vad.

Tur var väl det att vi ens fick det gjort under gårdagen då det spöregnar och har gjort det hela natten. Det ser ut som att vi blir innesittandes och får ställa in utflykten med kattkvinnorna… 

Written by Jimmy Whoo in: Style |

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning