Maj
31
2009

0

Pripps blå….

Det enda som saknades idag var ett sexpack iskalla Pripps blå… Vi har legat nere vid havet hela dagen och stekt, precis som många andra Breviksbor. Ändå är det inte överfullt som t.ex. i friluftsområdet Alby. Hoppas man får någon färg på kroppen så man kan känna sig fräschare på jobbet inför den kommande veckan. Har ni förresten uppvaktat era kära mödrar?


Fått fart på den lilla grillen har vi också!
Written by Jimmy Whoo in: Style |
Maj
31
2009

0

Mors dag

Idag hyllar vi alla kvinnor som kallas mor. Det är deras dag. Jag och min mor firar på skilda håll. Men jag sänder en  hyllning här. Min mor, Irene, som faktist på Fars dag den 13 november 1983 kl13:40 krystade fram mig så att jag här idag kan säga att jag faktist älskar henne!
Min mor, Irene.
Written by Jimmy Whoo in: Life |
Maj
30
2009

0

Fusion Radio – Chicago

Hela dagen kan sammanfattas med radiokanalen Fusion Radio Chicago. Har varit hemma och pysslat i trädgården. Hoppas jag fått någon färg eftersom solen legat på och stekt. Annars får jag ta igen det imorgon. Det är på väg gäster hit. Lite sprit, lite musik och massor av mat. Har installerat utomhussystem med ljud så det blir fest hela natten.
Någon måste rengöra den satans grillen innan det blir mat.Skål för f*n Fatboy.
Written by Jimmy Whoo in: Style |
Maj
30
2009

0

The original Fatboys

Written by Jimmy Whoo in: Style |
Maj
30
2009

0

My Bloody Valentine 3D

Vi var på 3D biofilm igår i Heron. My bloody Valentine. Så mycket skönare feeling på 3D än vanliga filmer. Har aldrig Sett/hört Cosmo hoppa och skrika på bio förut. Självklart fungerar det inte med vilken film som helst, utan det måste vara filmer som går att göra mycket sådana effekter i. Skitkul film.
Sexy boys
Written by Jimmy Whoo in: Movie |
Maj
29
2009

0

all nude…

14bc68e349b8710897df0e5623f0c6e6.png

Kolla varifrån!

all nude today. Hela jag iklädd nudie. Jeans, eko-tischa och kofta…

Written by Jimmy Whoo in: Style |
Maj
29
2009

0

Elin Kling party vs Lumpen

Ikväll har Elin Kling stor fest till ära för sin "Dagens outfit" hemsida, minoutfit.se. Jag var med och testkörde sidan innan den släpptes på marknaden.

Festen hålls på klubben Collage och det ingår drinkar, goodiebags (värde 2 500:-) och massor av snygga människor (hopefully).

Nu till saken. Jag vill gå. MEN, Johan och Cosmo har gaddat ihop sig och tvingar med mig på vandringsfärd hela helgen inklusiva tältövernattning. Alltså, jag kan förstå att de två stadsråttorna tycker det är exotiskt att vandra och övernatta i det fria, men jag har redan passerat det stadiet.

Jag har gjort lumpen i blåshålet Östersund ett år. Där fick vi sova i det fria mitt i vintern -20 grader utomhus, UTAN tält. Vill de göra det nu, visserligen i sommarvärme, fine do it, men kräv inte att jag ska med.

När jag tänker efter så liknar mitt nuvarande förhållande tiden i lumpen. Då gick jag upp 10 kg, visserligen mest muskler, satan vad mycket mat de tryckte i en där. Massor av befäl som skriker på en så fort man slappar. Ja, det är precis som nu, Johan gapar och skriker så fort jag inte jobbar eller bara vilar, sedan vi blev sambo har jag dessutom gått upp 10 kg, enbart fett.

Om någon vill gå, let me know.
Två personer på listan,
free entrance.
dresscode: Fabulös
tid: 22-03,
plats: CollageLedningspluton I5, Fältjägarna. Ett numera nedlagt regemente.


Efter en dag i skogen.


Vilka lirare.


Resning av tält åt befälen.


Tältmys
Isvak 7:e Januari 2003
Blekare än så här lär ni aldrig se mig.


Pose med AK 5


Hahaha,det är inte jag, faktist!!!Den här bilden sammanfattar väldigt bra min tid i lumpen.
Jag var konstant trött, eftersom man aldrig riktigt fick sova.
Man var uppe dag som natt med olika övningar.

Jag kan dock stolt säga att jag var minst i plutonen men hade störst vapen!
Vår plutons enda KSP-skytt! (ksp – kulspruta)

Written by Jimmy Whoo in: Life |
Maj
28
2009

0

Mums mums Måns

Satan vad mycket folk det var i Tyresö Centrum ikväll. Tänk om det alltid kunde vara sådant drag. Jag tror MumsMåns får flytta hit!

Jag hittade iaf chinos och en tischa i ekologisk bomull från Nudie för mycket bra priser. Som ni märkt har jag upptäckt mobilbloggandet . Det kommer bli höga telefonräkningar från och med nu…
Mums Mums Måns.
Written by Jimmy Whoo in: Party |
Maj
28
2009

0

Cosmo hittade…

-23dcc61843a2b977efd14ec869c05e3.png

Kolla varifrån!

Cosmo hittade vår nya rosa fatboy… Mumsmåns är välkommen hit

Written by Jimmy Whoo in: Style |
Maj
28
2009

0

provar att…

03118b3ad6f8a7e6072315fd82162919.png

Kolla varifrån!

provar att mmsa en outfit. Fire orange med marinblå chinos funkar en grå dag som denna.

Written by Jimmy Whoo in: Style |
Maj
28
2009

0

Måns Zelmerlöw @ Tyresö

Ikväll är det happening i Tyresö Centrum.
Galna priser i butikerna och Måns Zelmerlöw är på plats.
Jag ska dit, ska du?
Written by Jimmy Whoo in: Style |
Maj
27
2009

0

Star Trek – The future begins

Jag vet nu varför jag drömde om rymden igårnatt. Jag hade ju bestämt mig för att gå se den nya Star Trek filmen igår. Vilket jag också gjorde. Satan vilken bra film. Alldelens lagom mängd action och snygghet som en film behöver!

Mellan kl 17:00 och 23:00 hann jag med att gå på bio, ta en sväng ut till Tumba och hjälpa Alex att packa och flytta över till Orminge, Nacka, en helt annan sida av stan. När jag kom hem var jag helt slut så jag däckade i sängen på en gång.Jag har börjat använda min mest bögiga accessoar igen, my gaypurse från Burberry.
Written by Jimmy Whoo in: Movie |
Maj
26
2009

0

Bredbandsdongel

Först ut, premiär på; ICA. Comviq lanserar mobilt bredband kontantkort. 29:- för en dag, 89:- för en vecka och 249:- för en månads surfande. Absolut ett superpaket för semestersurfande ute på landet.

Självklart skaffade jag mig en dongel, så jag kan surfa på alla bilfärder upp till norrland och liknande. Startpaketet med det lilla bredbandsmodemet kostar 299:- och då ingår en dags fri surf.
Comviq kontant mobilt bredband, revolution i vardagen
Written by Jimmy Whoo in: Work |
Maj
26
2009

0

Inatt jag drömde…

Inatt hade jag en konstig dröm. Jag drömde om en tv-serie jag såg som barn The Jetsons, någon som minns?. En futurisktisk tecknad serie, om en familj som bodde i rymden. Iaf, familjen, var som min familj just nu, bara att vi bodde ute i galaxen. När jag vaknade tyckte jag det var synd att vi faktist inte gör det. Borde vi inte kommit längre i utvecklingen att det borde vara fullt möjligt?Smakprov på The Jetsons
Jag tiggde åt mig lite sovmorgon imorse. Det var välbehövligt. Det går bättre bussar om jag börjar jobba kl 09 mot att börja kl 08. Det jag glömt var att de bussarna oftast trafikeras av alla skolbarn. Det fick jag erfara idag. Efter två stationer kommer ett 20tal gulreflex-västade småbarn och kliver på. De skriker och springer runt och letar sittplats. De börjar gråta och bråka om de få platser som finns.

Ytterligare en station till så kommer en liknande grönvästprydd grupp av barn som var betydligt lugnare, men tillsammans med de gula blev det världens bussresa. De mobbade varandra så att de midjeväskeprydda fröknarna fick gå emellan.
Ibland kan jag sakna att vara barn, och ibland är det så j*vla skönt att nästan vara vuxen.
Written by Jimmy Whoo in: Life |
Maj
25
2009

0

Marketing – Jay Brennan
Jay Brennan – Can´t have it all
Låten början efter 50 sek reklam
Written by Jimmy Whoo in: Music |
Maj
25
2009

0

Matthew Williamson

Efter en hård dag på jobbet, svårt att motivera sig när solen skiner och det är stekande varmt ute, då är det skönt att komma hem och det finns paket på bordet. Från H&M och Matthew Williamson, skjorta och kostymchinos, Najs.
Matthew Williamson for H&M
Written by Jimmy Whoo in: Style |
Maj
24
2009

0

Hiking adventure

Äntligen hemma. Jag och Cosmo har varit ute på vandringsfärd, runt Brevik och upp för Klövberget, och sedan ner igen för vi vill till grottorna igen. Helt slut i benen just nu. Kom hem och då har Johan grillat kött åt oss. *Mums.

Denna gången var det jag som nästan fick en hjärtattack när en orm plötsligt slingrade sig ut på stigen framför mig. Fortfarande inga fladdermöss, men däremot hade vi ficklampor med oss denna gång. BIG MISTAKE, nu fick vi se alla kryp och enorma spindlar i grottorna. Jag tror att bilderna får tala för vår färd;


Nu ligger vi och ser på filmen Bridewars.
Written by Jimmy Whoo in: Style |
Maj
24
2009

0

Let´s get happy and let´s be gay….

Solen tittar fram, satan vad skönt, trodde det skulle bli ännu en dag inomhus. Det är så mycket mer jobb att bo i villa jämfört med lägenhet. Nu har vi liksom en trädgård stor som två fotbollsplaner, innan hade vi en liten sketen balkong.

Jag har dock begränsat mig
till att ta hand om verandans växter, resten får trädgårdsmästaren ha hand om. Minns ni att jag köpte ett rosmarinträd för någon veckan sedan? Har inte haft tid eller så har vädret sugit men nu fick jag ta och plantera om det i en stor kruka så det kan växa till sig och sprida sin doft över hela gården.

Cosmo är dessutom på väg hit, vi ska ut på äventyr. Vad det blir? det får ni se senare.
Sommarkänslor!

Written by Jimmy Whoo in: Life |
Maj
24
2009

0

Psychodog

Jag ligger och ser på reprisen av Robinson, missade igår eftersom jag var på bio. Vad spännande det är. Riktigt starkt jobbat att tjejerna tar sig till finalen, lite fulspel och massor av tur. Jag är imponerad. Jag skulle själv vilja söka till nästa säsong, MEN jag vet att jag inte skulle klara mig länge, alldelens för kräsen i maten för att kunna överleva på ön.

Igår, efter h-vetes natten med kiss-Amigo, skulle jag bädda rent för sjuttonde gången, men var så trött på alla lakan vi har. så Johan, ja Johan av alla människor köpte nya lakan! Han fick desutom välja dem själv. Det blev ett par som är så typiska Johan, marinblått och stjärnor, hans favoriter. Jag tycker de är snygga, vad tycker ni?

Herkules blir nog mest glad av nya lakan, han älskar att ligga i sängen. Ena sekunden ligger han hur fint som helst för att i nästa börja snurra runt av lycka.

Idag, eftersom vädret fortfarande inte beslutat sig för att visa sol så får jag hitta på inomhusaktiviteter. Städat och skurat huset, tvätta gjorde jag igår så det behövs inte. Inventera garderoben inför sommaren skulle jag behöva. Just nu känns det bäst att ligga kvar i sängen.

Strike a pose!
Written by Jimmy Whoo in: Life |
Maj
23
2009

0

Änglar & Demoner

Lola hamnade tydligen på efterfest igår och kom hem 08:00 imorse. Starkt jobbat. Jag har spenderat dagen med att städa bort Amigo från huset. Hans hår är överallt, och leriga tassar finns i varje hörn. Inte nu längre, tack vare mig och Vanish. Belönade mig själv med bio. Änglar och Demoner, vilken fantastisk film, precis sådana filmer som jag älskar. Cosmo och jag förberedde oss med att se Da vinci koden häromkvällen. Jag är inte särskilt religiös av mig, men filmer om det är ruskigt intressanta. Absolut en film väl värd ett biobesök.Entrez vous!
Written by Jimmy Whoo in: Movie |
Maj
23
2009

0

Stephen King – Cujo

Jag har spenderat nästan hela natten i tvättstugan. Amigo är en sängvätare och kissar hela tiden. Så fort man själv somnar om så hoppar han upp i sängen, och efter 30 min så måste han göra sina behov.

Detta ledde till att han och Herkules bråkat hela natten, eftersom sängen är Herkules så vill han inte ha nån sångvätare där.

Jag har turen som är ledig idag och behövde väl egentligen inte sova, mer synd om Johan som skulle upp 05:30 och jobba. Johans nytvättade soffa är inte så nytvättad längre. Stackarn, han höll på hela helgen med vår soffa, och nu är den helt lerig.

MEN, jag bör tillägga
att man får ut så mycket mer kärlek av hundarna så man kan inte vara arg på dem, eftersom allt handlar om hur man uppfostrar dem. Lola har precis anmält Amigo till valpkurs, så förhoppningsvis får hon lite pli på honom inom kort.
Vilket projekt, att få med båda hundarna på bild, när man själv inte kan hålla kameran.
Lösningen; Photobooth.
Written by Jimmy Whoo in: Life |
Maj
22
2009

0

YIMBY – Yes in my backyard

Jag trotsade vädret på förmiddagen och begav mig in till stan på en mindre shoppingtur i hopp om att finna något att pigga upp garderoben med. Det enda jag kunde tänka mig var ett par boxerspeedos från Matthew Williamson,men det kändes inte aktuellt att köpa dem idag, så jag gjorde inte det.

Hittade massor av nytt åt Cosmo, men inget till mig. Det är så typiskt, när man väl letar nytt då hittar man inget och vice versa. Jag skickade förresten ut Cosmo på fest ikväll, orkar inte ha honom här hemma en kväll till. Han behöver vara ute, och jag behöver mitt space.

Något jag kom att tänka på var allt nybygge som är i city. Det är så tråkigt att kyrkorna ska sätta standarden för höjden på det som byggs. Jag tror att Stockholm skulle må bra av att byggas ut på höjden, inte fult som de fem skraporna vid hötorget, de borde rivas till förmån för något nyskapande arkitektur, med många våningar, högt upp i skyn! Gör Stockholm mer attraktivt.
Bygg ut hufvudstaden, på höjden.
Written by Jimmy Whoo in: Style |
Maj
22
2009

0

Hund-dagis

Så, nu har vi tagit över Amigo. Det första han gör är att hoppa upp i sängen och kissa. Tack Lola, för att du går ut på promenad med din hund innan du lämnar av honom hos oss.

Vi får väl se hur det här slutar inatt. Herkules lär inte vilja dela med sig av sängen till kisshunden.

Jag minns nu hur det var att ha en valp och varför vi valde en minihund. Den stora är så hårig och så fort han bli blöt stinker det. Amigo är visserligen söt, men Herkules är så mycket mer praktisk!
Sista gången du får gå ut och festa Lola!
Written by Jimmy Whoo in: Life |

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning