Mar
31
2009

0

Hollywood Classic

Doktorn på Astra Zeneca har sagt att jag inte får bryta mina dagliga rutiner för att enzymvärdena ska hålla sig på vanliga nivåer. Alltså måste jag tyvärr fortsätta äta McDonalds, eller hur?
Hollywood Classic
Written by Jimmy Whoo in: Style |
Mar
31
2009

0

Café + H&M = Du & Jag?

Någon som vill mingla/shoppa med mig på torsdagkväll?Written by Jimmy Whoo in: Style |
Mar
31
2009

0

Vårens chinos

Jag läser såklart andras bloggar emellanåt för att updatera mig och en av dem är  Rasmus löwenmo - En ung gentleman som bloggar på Cafés hemsida. Den är intressant att läsa men borde uppdateras oftare. Han har tipsat om några läckra chinos från Tommy Hilfiger. De är riktigt schyssta med sån färg. Jag har ett par jeans i den lysgröna färgen, men ett par rosa chinos skulle inte vara helt fel. De finns att köpa på Asos.com för 1139:-. Helt klart överkomligt.Härliga färger till våren/sommaren
Written by Jimmy Whoo in: Style |
Mar
31
2009

0

Lunch

Jacob som är hemma sjuk från jobbet idag bor i närheten av mitt jobb på Södermalm, han bjöd ut mig på lunch. Vi tog oss till Subway och käkade goda baugetter ute i vårsolen. Svinkallt men nu är det gjort, utomhusservering.

Pratade om allt och alla. Kändes nyttigt. Jag tror det är vårkänslorna som hägrar just nu, ni vet då man verkligen inte vill vara ensam utan hand i hand promenera på Djurgården och känna det där kärleksruset sprudla genom kroppen. 

Jag fick dessutom en cookie med mig från subway, tänkte spara den tills eftermiddagsfikat, men nej, sitter och småtuggar på den just nu.
Hur var det nu med min nyttiga diet, det här funkar inte!

Written by Jimmy Whoo in: Life |
Mar
31
2009

0

Dagens Sand
Idag använder jag ett av mina nytillskott i garderoben, en tröja från Danska märket Sand, vilken inhandlades på 90% rea i Barkarby, ett kap alltså.

Vilken stressad morgon jag har haft, som om huvudvärken inte var nog. Tisdagar är Johans lediga dag, han gick upp med mig imorse, slog som vanligt på sin dator med alla sina nedladdningsprogram, vilket gör att min dator helt havererar eftersom den stryps från all uppkoppling till nätet. Att kolla min mail tog över 20 min, vilket i slutändan ledde till att jag missade min buss till jobbet.

Johan fick skjutsa mig till en annan busshållplats i Tyresö Strand som har fler förbindelser, men till min förvåning så åkte buss efter buss bara förbi utan att stanna, skitställe alltså. Tog mig in till Tyresö centrum och fick tag i en annan buss och hamnade på jobbet 09:05, alltså 5 min sen, vilket är helt överkomligt, får dra in lite på lunchen istället.

Äta BÖR man annars DÖR man, men äta GÖR man ändå DÖR man!

Written by Jimmy Whoo in: Style |
Mar
30
2009

0

Sansevieria

Till alla er floweristas där ute, nej inte fashionistas, FLOWERistas. Jag behöver lite hjälp. Min spagettiliknande Sansevieriasväxt har beslutat sig för att föröka sig. Det kommer då bli för liten kruka som de sitter i. Jag måste alltså plantera om, antingen till en större eller dela upp den till två. Men hur gör man det, dela på den, utan att döda den?


Written by Jimmy Whoo in: Life |
Mar
29
2009

0

Seven pounds

Så här spenderar jag min söndagskväll, på soffan framför filmen "Seven pounds" med Will Smith. Herkules och jag är lika halvdåsiga båda två. Filmen är en tänkarfilm, man måste verkligen hänga med i dialogerna för att förstå något. Kanske inte riktigt den rätta filmen för en sån här dag. Jag känner mig dessutom febrig, jag har verkligen inte tid att bli sjuk just nu!
Den randiga tischan är ny, från Boomerang i Barkarby.
Written by Jimmy Whoo in: Movie |
Mar
29
2009

0

CP

Ta inte bild på mig när jag äter. CP!Jag bjuder på den, för den här gången!
Written by Jimmy Whoo in: Style |
Mar
29
2009

0

Grodan Xplore

Det finns väl gentligen inte mycket att säga om det nya stället som öppnade igår. Alla var där, ingen var särskilt inbjuden, utan precis ALLA var inbjudna. Efter en kvart var all gratis skumpa uppdrucken, vilket gjorde att mer än hälften blev utan.

Sedan köade vi 45 min för att komma fram och beställa i baren. Det var droppen, drog till Libra istället, som även det var fullproppat, men man kunde åtminstone få något i baren på under 5min.

Trillade in i sovrummet runt 07 imorse. Just nu är jag inte helt säker på om klockan är 12:50, 13:50 eller något annat?
Det fanns små grodor på glasen.
Written by Jimmy Whoo in: Party |
Mar
28
2009

0

Quality outlet – Barkarby

Jag har haft en soft lördag, ingenting planerat förrän kvällen. Bestämde mig för att besöka Stockholm quality outlet i Barkarby. De har gjort reklam i Metro och City hela veckan, så jag tänkte se om fördomarna stämmer. Alla man frågar som varit där har alltid något att säga om stället. Oftast är det mycket kläder i udda storlekar, Enorma och pyttesmå, men man kan ha turen att hitta något i sin egen storlek, men då måste man nästan vara där varje gång de har nya leveranser. Jag antar att stället är en guldgruva för Järfällabor. Om jag shoppade något? Det får ni se senare! Jag är positivt överaskad iaf!
Jag var i Milano, Italien på min 22-årsdag tillsammans med Klara. Då besökte vi en Prada-outlet, det fanns mycket intressant men ingenting som man kände, "Jag måste ha". Vi blev rekommenderade en Gucci-outlet, men tyckte den låg för långt bort så vi tog oss till Via-Montenapoleone och spanade in the real thing. Jag tror både jag och Klara maxade  ut våra kreditkort, men det var det helt klart värt. Efter det får jag aldrig mer besöka Milano för Johan. *Snyft.
Written by Jimmy Whoo in: Style |
Mar
28
2009

0

Mer lappar åt grannarna…

Jag trodde att det var i lägenhetskomplex man fick stå ut med t.ex. arga lappar i tvättstugan, men här ute i villaidyllen? Tydligen får man ta sån skit här också, fast på gatan, bokstavligen talat.
Vi tar inte åt oss, eftersom det omöjligen är Herkules som gjort detta. Ur honom kommer det endast två små harpluppar sen är han tom i magen. Vi tar dessutom upp efter oss. Men en uppmaning åt er andra, plocka upp efter hunden din!

Jag höll förresten på att skita på mig i duschen nyss, vi har ett brandlarm precis utanför badrummet, och om dörren står minsta lilla på glänt och man duschar lite för varmt, ja då går brandlarmet. Piiip, Piiip, PIIIIIIIIIIIIIIIIP.

Written by Jimmy Whoo in: Life |
Mar
27
2009

0

Rules are meant to be broken…

Faktist, som rubriken säger, regler finns till för ett visst syfte, men fungerar inte i alla lägen, då måste de gå att tänja på, en aning. Ingen regel kan fungera perfekt.

Det jag vill komma fram till är stormen kring Björn Ulvaeus byggnation i ett naturreservat på Gotland. Det finns många reservat som skulle må bra av några få byggen, helt obyggt är bara slöseri med mark. Som detta bygge är det även anpassat efter omgivningen för att smälta in, det handlar inte om en art deco byggnad i denna medeltidsatmosfär.

Som kommentarerna kring artikeln säger så är det faktist inte ens Gotlandsborna som protesterar utan andra trädkramare från fastlandet.

Jag själv har haft förmånen att faktist få hälsa på Björn och vet hur ödmjuk han är. Det är via hans dotter Anna (a.k.a. Ulla ;) som jag lärt mig att pengar inte är allt. Hon om någon är den mest fantastiska personen jag någonsin träffat. Och tro mig, jag har träffat på många olika karaktärer i mitt liv.
Ursäkta mitt dåliga val av bild, men jag tycker denna är så fierce!
Written by Jimmy Whoo in: General |
Mar
27
2009

0

Söder te

Finns det något bättre än en kopp söder te på morgonen? nej jag trodde väl inte det.

Minns ni att jag har sovmorgon idag?, jo men visst, såklart att Johan försov sig och väcker mig så jag måste gå ut med Herkules, svinkallt ute på morgonen. Såklart man inte kan somna om igen då. Tack Johan, Du får igen i helgen. Då ska jag ut på krogen, och Johan ska upp och jobba! Muahahaa *smider hemska planer.
Jag är hemma på söder…lalala.

Och på Vakna med the voice diskuterar de om ananas på engelska heter Änänäs eller Anannaas. How about Pineapple?
Pineapple fick bli min inspiration idag, gult och grönt, soft!
Written by Jimmy Whoo in: Life |
Mar
26
2009

0

Fantasy Island

Solen har lyst på mig hela dagen genom fönstret. Mer och mer pasteller åker fram ur garderoben. Känt mig lite som en bakelse idag. Jag lyckades ordna sovmorgon imorgon, det är välbehövligt. Det är inte hälsosamt att gå upp tidigt varje dag.
Det enda som fattas nu är lite solbränna!
Written by Jimmy Whoo in: Style |
Mar
26
2009

0

McChanel

Jag måste erkänna, att av de senaste 7 dagarna har jag 5 utav dem hamnat på Mcdonalds för lunch. Det är inte bra och det borde stoppas. Men jag faller lätt för frestelser.

Jag hann även med ett besökHerr Judit, Hornsgatan. Den enda secondhandbutiken jag någonsin gillat. Har spanat på en väska där och nu när det trillat in cash på kontot var den såklart såld. Däremot fanns det nu en myspyströja, vintage Dior för ynka 499:-, men, oavsett om det är myströja eller inte vill jag inte ha den i XL, tyvärr, annars hade jag slagit till.
Who says McChanel isn´t fashionable?
Written by Jimmy Whoo in: Style |
Mar
26
2009

0

Club Xplore

Snart är det helg och vad ska man göra då? Premiär för nu gayclub kanske? Club Xplore slår upp portarna på Grodan sergel, lördagen 28:e mars. Där man kan festa fram till småtimmarna (05:00).

själv är jag inbjuden på förmingel och uppträdanden. Men jag tycker definitivt att resten kan komma kl 00:00 då portarna slår upp för er! De hundra första gästerna kommer dessutom in gratis!Plats: Club Xplore, Mäster Samuelsgatan 42, lördagen den 28:e mars, kl 00:00

Written by Jimmy Whoo in: Style |
Mar
26
2009

0

Vårtecken

Läste i tidningen precis om att folk skickar in sina bilder på vårtecken. Tänkte göra något liknande här. Nyligen när jag var ute med Herkules på promenad hittade jag dessa tappra krabater som är på väg att slå ut i blom. Tidigare i veckan när det var som soligast använde jag dessutom mina alltför fabulösa solglasögon, I just adore, Dior!

Men innan man kan säga att våren
har kommit, så måste ännu ett kriteria fullföljas,nämligen äta ute. Lunch, picknick eller bara en fika, så länge den har avnjutits utomhus kan man säga att det är vår.  • Blommor
  • Solglasögon
  • Utomhusserveringar
Written by Jimmy Whoo in: Life |
Mar
25
2009

0

Crazy driver

Snart är Herkules 2 år, därav har han fått börja övningsköra. Än så länge går det hyfsat, men han tröttnar fort och  har problem att fokusera på trafiken. Han kör som en kärring skulle man kunna säga.
Written by Jimmy Whoo in: Life |
Mar
25
2009

0

Såld!

Jag har sålt min själ to the devil, igen, only to  wear Prada! Det är inte lika hemskt som det låter. Jag har alltså sålt min kropp, det är inte första gången, åt Astra Zeneca. De får testa en ny medicin på mig. Det är helt ofarligt, jag är den 75:e människan som de provar på, och hittills har de inte hittat några biverkningar, förutom illamåenda och kräkningar. Men jag kommer endast att få 25% av den dosen som då kräkningarna uppstått. Jag och 7 andra söta gossar var på infomöte och provtagning idag på Huddinge Sjukhus i Flemingsberg. Fick reda på att jag har 104% lungkapacitet, vilket är utmärkt för denna studie!

Jag kan verkligen rekommendera detta. Såklart att det inte är 100% säkert men näst intill, jag skulle heller aldrig vara med i den grupp som är de första människorna de provar på utan jag är alltid med i slutfasen då de nästan är helt klara.

Om du är kille, fullt frisk, helst rökfri så kan du också söka HÄR. Man får minst 5-siffrigt betalt beroende på omfattning och hur länge man behöver vara med.
Written by Jimmy Whoo in: Life |
Mar
24
2009

0

Äntligen hemma

Så har ´äntligen hemma´ säsongspremiär. Loves it! Enda anledningen att jag kollar är för ögongodiset Björns skull. Han kan få komma hem och snickra hos mig när han vill!

Idag var en lång dag. Den var enormt lärorik dock. Mycket att ta till sig. Just nu är jag helt slut i knoppen. Ska se Gossip Girl och Heroes ny-nedladdade avsnitt, sedan blir det nog en tidig säng för min del. men först, Björn. XoXo
Written by Jimmy Whoo in: Movie |
Mar
23
2009

0

På rymmen

På rymmen, minns ni det där programmet på Tv4 för några år sedan? det hade premiär idag igen, en liten comeback. Johan hade med sig Herkules på arbetet imorse. Herkules fick snällt sitta på kontoret hela dagen. Tills någon glömde stänga dörren. Då tog han sin chans. Sprang ut i butiken, och skrämde gamla tanter i kassalinjen och vidare ut i Tyresö Centrum med svansen mellan benen. Johan fick höra sig själv bli påkallad i högtalarna. Fick gå ut i centrum och leta, Herkules satt och spanade på H&Ms butiksfönster. På en vissling kom han däremot och hoppade upp i husses famn. Duktigt jobbat!
Prison Break, dog edition
Written by Jimmy Whoo in: Life |
Mar
22
2009

0

Lady Gaga – Fashion

Från soundtracket till Confessions of a shopaholic, Lady Gaga med Fashion!

Written by Jimmy Whoo in: Style |
Mar
22
2009

0

Sommar på Ikea

Imorse innan klockan slagit 10:00 hade jag och Cosmo hunnit med långpromenad med Herkules och sett på en komedifilm "Rolemodels". Det är inte likt Cosmo. Skärgården är bra för honom. I sommar bygger vi en liten gäststuga där han kan husera.

Efter det begav vi oss mot Kungens kurva, Cosmo behövde lite blommor och småkrafs till sin lya. Jag fick tag på en ny sovrumsmatta. En grön lurvig sak, som en gräsmatta ungefär. Skönare att kliva på den på morgonen istället för ett kallt golv.

Dags att röja upp lite i stugan, imorgon kommer gubbarna som ska koppla in kommunalt vatten åt oss, äntligen!
Den gröna sommarängen har flyttat in i mitt sovrum!

Vi passar även på att gratulera Emma på mitt arbete, hon fyller år idag. Imorgon är hon dock ledig från jobbet.

Written by Jimmy Whoo in: Style |

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning