Feb
28
2009

0

incheckning
Precis checkat in på First hotel, en egen svit på topfloor. Hann med en liten shoppingtur innan vi begav oss till Salong Attityd för att göra oss fina! Nu är vi tillbaka på hotellet och är faktist lite stressade, skall byta om lite snabbt och bege oss igen.
Det börjar likna något.
Written by Jimmy Whoo in: Style |
Feb
28
2009

0

God morgon!

God morgon på er! Idag är det stora dagen, har ni sovit gott? Det har jag, hinner med ett snabbt inlägg innan jag åker till solkusten och fixar lite färg, sedan är det dags att bege sig ner mot Örnsköldsvik, foppatown, för lite förberedelser inför bröllopet. Vad ger man eg. till någon som gifter sig? vi har visserligen en present från deras önskelista, men om man vill ge något mer? Finns det något sorts vett och etikett på presenter?
Efter solningen tog vi oss en stund på Salong Attityd i Örnsköldsvik för att göra oss fina inför kvällen. Titta så fint jag matchar inredningen!
Written by Jimmy Whoo in: Life |
Feb
27
2009

2

I am Bea, I drink Tea, wont u cum ´n´play with me…

Varför åka på Gaykryssning och bli askalasfull (som Cosmo, han ringde precis) när man kan vara i norrland, dricka en dunk hembränt och ha tea-party?!
Saturdaynight de de na na na la la, be my baby…
Jag har min egen lilla svensexa här ute i Håknäs.
Written by Jimmy Whoo in: Party |
Feb
27
2009

0

Beslutsångest

Jag tror nästan att jag har bestämt mig för hur jag kommer klä mig imorgon. Men för att vara på den säkra sidan måste jag självklart fråga mina kära läsare vad ni tycker. Alla åsikter betyder något. Så kom igen, nu har ni fram till imorgon kl 14 att bestämma vad jag ska ha på mig:


Vit, gul, gul    Blå, blå, blå

Blå, lila, lila    Gul, grå, gul


Klicka för större bilder.
Written by Jimmy Whoo in: Style |
Feb
27
2009

0

Workout

En fredagkväll hemma, ensam. This is me, then.För mer av honom, klicka HÄR.
Written by Jimmy Whoo in: Music |
Feb
27
2009

0

Baby take a ride…

Sådär, åkt skoter hela förmiddagen. Ont i ben, armar och rumpan, suttit bakom Johan och försökt hålla fast både mig själv och Herkules. Knipmusklerna lär inte behöva tränas igen på ett tag. Läpparna och hakan har domnat av av kylan, känns som om man botoxat sig. Ska vila och äta lite sedan bege oss ut i skogen igen. Först ville jag bara dela med mig lite av glädjen. Min skoteroverall ger mig då ingen fördelaktig siluett, kalla mig Barbapappa.
Skoter = leksak för vuxna!
Written by Jimmy Whoo in: Life |
Feb
27
2009

0

Pepsodent White NOW

Ett vitare leende efter 1:a borstningen. BULLSHIT! Jag tog med mig en tub av den nya tandkrämen som tydligen ska ge vitare tänder redan efter första borstningen. Tänkte om jag använder den hela veckan kanske man får lite finare tänder till bröllopet. Nu är det dagen innan den stora dagen och ingenting har hänt. Det är väl endast blekning som gäller om man vill få bort sina te-färgade tänder. Pepsodent är ingenting jag rekommenderar överhuvudtaget!


Pepsodent never white

Hoppas att jag inte blir stämd av Pepsodent nu.
Written by Jimmy Whoo in: Style |
Feb
26
2009

0

Antikrundan
Efter att jag lagat mat åt hela familjen Jakobsson, 8 pers så var jag helt slut. När barnen åkt hem var det alldelens tyst i stugan. Det är 10 ggr lättare att ta hand om en hund än att ha ett barn (Lola har för övrigt inhandlat en valp, Golden/Schäfer/Collie-blandning). Dags för lite lugn tv-kväll. Torsdag av alla dagar, då det faktist inte är något vettigt som jag brukar se. Det slutade med Antikrundan. *Gäsp. Jag somnade.
Notera tidningen "Queen" på bordet.
Written by Jimmy Whoo in: Life |
Feb
26
2009

1

Bonde söker man…

Jag skulle kunna söka till programmet bonde söker fru, till skillnad mot shoppingdagen har vi nu varit rätt så bondemanliga, huggit ved och staplat på släpet, så nu ska vi aldrig behöva frysa i huset längre! Eftersom det är jag som klagar mest på värmen i huset var det såklart jag som fick ta tag i vedhuggningen, detta är inget Sarah Jessica Parker skulle ha gjort! Jag är UNIK! Visserligen har jag mina kunskaper sedan lumpen på I5 Östersund till min fördel.Nu är jag helt slut. Vi har dock tagit på oss att laga middag åt Johans syster med familj. Aldrig får man sova. Imorgon ser jag fram emot lite skoterkörning!

Written by Jimmy Whoo in: Life |
Feb
26
2009

0

Filippa K

Ett av mina favoritmärken är Filippa K, jag uppskattar för övrigt mycket svensk design. Därför blev jag så glad när jag såg en jacka jag spanat på för kanske 1,5-2 år sedan från Filippa K, den fanns på rea. Från 3 999:- nedsatt till 600:-, passar mig utmärkt, att det dessutom var en enda kvar med storlek XS måste betyda att den var till för mig! Det som utmärker den är kragen, som är väl tilltagen, nästan som en draculacape. Vi kommer fira in våren tillsammans, jag och jackan.

Jag har dessutom börjat använda min Timberlandkängor som jag inhandlade för något år sedan men som legat i skymundan i garderoben. Helt nya, oingådda, gissa om jag har skavsår. ajaj. Men det var det värt.Man skymtar även den nya rugbytröjan signerat Ralph Lauren under.
Written by Jimmy Whoo in: Style |
Feb
26
2009

1

Gregers

En annan butik som blev en stor favorit hos mig är Gregers, mitt inne i Umeå centrum. Butiken är ett praktexemplar av allt som tidningen King tipsar om, allt fanns där, precis som på Ströms i huvudstaden. Jag gick dit i jakt på bröstnäsdukar till bröllopet. Eftersom jag inte valt skjorta eller slips än var det väldigt svårt att välja bland den kopiösa mängden näsdukar som fanns, olika färger, storlekar, material och mönster. Jag har faktist aldrig inhandlat bröstnäsdukar förr, vet inte vilken prisklass man letar, men de jag fann gick på 200:- styck, jag kunde inte välja enbart en eftersom man vill kunna variera sig, så det blev 4 stycken. Färgerna indikerar lite om vad jag väljer mellan för skjortor och slips till på lördag. Min personliga favorit är den gula, trots att det inte riktigt är vårväder här uppe än.Sedan är ju frågan vilken sorts vikning man skall tillämpa, dagen till ära. Som tur är finns det andra bloggare som kan sådant. Till exempel "En ung gentleman".
Written by Jimmy Whoo in: Style |
Feb
26
2009

0

D & D, Dressed and Denim


Vi upptäckte en ny butik när vi scoutade området, D & D – Dressed and Denim. Lät intressant så vi var tvungna att spana in den. Det var en rikligt välfylld och stor butik på Björnvägen 1, plan2. En mindre samling reakläder vid entrén, men söker man sig igenom butiken som är uppdelad märkesvis har de även rea och nyheter vid varje station. Mycket fynd fanns det. Vi tog hjälp utav Fredrik, en av butikens personal shoppers. Han hade för övrigt snyggaste klockan jag någonsin sett.  Kom därifrån med en rugbytröja , piké, mössor, strumpor och slipsar. (bilderna kommer från D & D snygga hemsida).

Written by Jimmy Whoo in: Style |
Feb
26
2009

0

Hunk med stil; Mattias Andréasson

Written by Jimmy Whoo in: Style |
Feb
26
2009

0

Breakfast at Tiffanys

Jag har ingen aning om varför, men alla verkar gå upp jättetidigt här, även om de inte ska till arbetet. Jag är helt mör och behöver min sömn för att orka med dagarna. Idag står det shopping på schemat, mitt favoritämne. Mitt humör för tillfället lyser däremot rakt genom kameran.Notera antalet kosttillskott där nere i hörnet.
Written by Jimmy Whoo in: Life |
Feb
26
2009

0

Lost

Om ni ser sådana här skyltar så vet ni att ni är långt hemifrån, alternativt väldigt lost. Jag är nog både och!Written by Jimmy Whoo in: Life |
Feb
25
2009

0

LokalkändisarVi har spenderat kvällen hemma hos Sven & Madeleine, två lokalkändisar i Norrland. Hon, nyhetsankare, han, journalist. Mycket trevligt. Deras pretty princess Alice, papillon fick träffa vår Herkules. Hon visade dock vem som bestämmer. Deras inredning där hemma är helt fabulös, mycket inspiration tog jag till vara på. Det blir ett projekt när jag kommer hem.
Klicka för större bild.
Written by Jimmy Whoo in: Style |
Feb
25
2009

0

Velvet – The Queen

Jag försår fortfarande inte. Ursäkta mig om jag ältar i det fortfarande. Men artisten, outfiten, koreografin t.o.m. låten var utmärkt, och ändå gick Velvet inte vidare. Jag förstår inte vad svenska folket letar efter, inte heller Internationella Juryn såg potentialen i det hela. För mig kommer Velvet vara en vinnare! Lyssnar på henne på repeat hela tiden. Videon kan ni se HÄR.
Jag vill också ha hela mitt hov under mig.
Written by Jimmy Whoo in: Music |
Feb
25
2009

0

Hunk med Stil; Shayne Ward

Written by Jimmy Whoo in: Style |
Feb
24
2009

0

Bilresan

Jag fick också göra en bloggpaus till ära för förlovningen, men slut på det. Åter till min hemska bilfärd. Jag var inte alls särskilt munter efter att blivit släpad ur sängen 05 imorse. Men mitt humör var jag inte ensam om. Hercules var inte särskilt munter han heller. Han låg i sin korg i baksätet och surade.

Räven var iaf glad att se oss när vi kom fram.
Written by Jimmy Whoo in: Style |
Feb
24
2009

0

Kungörelse

Jag som åtminstone trodde vi skulle lyssna på radion hela vägen till nordpolen men icke. Extrainsatta nyheter var 5 minut om att det nu är officiellt förlovade, mannen av folket och kronprinsessan. Det visste vi skulle hända förr eller senare. Jag är glad för deras skull. Men ge mig radiomusiken tillbaka tack. Det lustiga är att här satt vi i bilen på väg mot norrländskt bröllop så annonserar Hovet ut att det är Kungligt bröllop på gång. Maybe it´s a sign, i år är året då det bör utbytas ringar?!
Bild från direktsändningen på svt. artikel.
Written by Jimmy Whoo in: Life |
Feb
24
2009

0

Roadtrip to sameland…

Nu börjar det. Roadtrip upp till nordligaste arktis, där samerna bor och de galna gifter sig. Väck mig igen om någon timme, då jag insett vad jag gett mig in på. Just nu tar jag med mig duntäcket ut i bilen och sover vidare.
Written by Jimmy Whoo in: Life |
Feb
23
2009

0

Girighet, en av de sju dödssynderna

Det är så klockrent, och starkt gjort av finansmannen Damon Buffini, ordförande i investmentbolaget Permina. Hans anställda, som tydligen är rejält bortskämda, klagade på lyxmaten under deras årliga konferens på det 5-stjärniga lyxhotellet Pennyhill Park i Surrey. Detta skulle ha gjort att Damon reagerade kraftigt negativt på sina anställda, som ska vara glada att de har sina jobb kvar så här i finanskrisen. Damon gick till attack på annorlunda vis. Han pratade med chefskocken och ändrade hela menyn för de berörda, som fick hamburgare serverat nästa dag.

Vissa människor behöver tillrättavisanden som denna. De vet inte hur bra de har det, förrän någon gör något sämre för dem. Damon är min Hero för tillfället. Det är de små sakerna som betyder något i det stora hela!
Läs hela artikeln HÄR.
Written by Jimmy Whoo in: General |
Feb
22
2009

0

Hunk med stil; Matt Paetz

Written by Jimmy Whoo in: Style |

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning