Aug
20
2013

0

Snabba Cash 3; Livet Deluxe

Min semester är över. Men vad gör väl det, jag kom tillbaka till kontoret med helt nya förväntningar på framtiden. Min nya tjänst; Office Manager kommer att fylla min höst med spännande äventyr om dagarna.

Hann med ytterligare ett slott innan sommaren är över, Haga slott. Här får man dock inte gå in, men man kan njuta av Hagaparken och Gustav III:s Paviljong.

Igårkväll var vi på förhandsvisning av nya Snabba Cash, Livet Deluxe. 3:an var så mycket mer spännande än tidigare. Se den, du blir inte besviken. Biopremiär 29/8.Charlie, Jimmy, Herkules in Hagagarden

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Movie,Outfit,Style,Summer holiday,Work |
Aug
15
2013

0

Elysium

Det har varit en hel del biobesök under sommaren. Senast för någon dag sedan såg vi Elysium med Matt Damon och Jodie Foster. En riktigt bra fantasy/action. Rekommenderas. Jag bar mina nya sneakers från Zara, nitade leopard, fyndade på rean. Väldigt inspirerade av Louboutin, vilket Zara ofta gör. Kommer vara min favorit under hösten.Elysium

Written by Jimmy Whoo in: Life,Movie,Outfit,Shopping,Style,Summer holiday |
Jul
16
2013

0

Känn ingen sorg

Idag bjöds vi på förhandsvisning i kvällssolen av Håkan Hellström-filmen ”Känn ingen sorg”. Jag är ju född västgöte och har mina rötter i västkusten och filmen är helt fantastisk. Svensk film börjar arta sig och håller högre standard än någonsin. Fällde inte bara en tår, Adam (Torka aldrig tårar) gör en fantastiskt huvudroll. Jag kommer att somna med ett leende på läpparna, min sista lediga semesterkväll kunde inte slutat bättre. Imorgon ringer klockan 05:30 och jag måste upp till kontoret trots sommarhettan…. Känn ingen sorg…för mig.. jag har mer semester i Augustiiii…Känn ingen sorf, movie preview

Written by Jimmy Whoo in: Movie |
Feb
16
2013

1

Valentines day

Vi hade faktiskt inte någonting inplanerat för denna hjärtliga dag.

Vi firade vår årsdag,för sjätte gången,  för en vecka sedan på Hotell Havsbaden. Och nu i helgen åker vi på fest hos vänner i Linköping. Så vi tyckte inte  att det var något speciellt med just denna Torsdag.

Det fick jag ta en del diskussioner om på kontoret så till slut föll jag för grupptrycket och bokade in middag och bio åt oss. Vi såg ”Pitch Perfect” vilket är en fantastiskt film i sann Glee-anda.Valentines day 2013

Written by Jimmy Whoo in: Life,Movie,Outfit |
Jan
22
2013

0

Flight

Förhandsvisning av Denzel Washington i ”Flight”.

Action, men inte alls i min smak.Flight invite preview

Written by Jimmy Whoo in: Movie |
Jan
20
2013

0

Rust and Bone

Efter en timmes lång promenad i solen på nyfrusna havet var det igårkväll dags för lite biomys. Filmen ”Rust and Bone” har Johan velat se ett tag så det fick blir den på Filmstaden Sickla.

Totalt oväntad Fransk feel-good drama. Definitivt sevärd.Rust and Bone

Written by Jimmy Whoo in: Movie |
Jan
14
2013

0

Ego

Hade 4 biljetter till Förhandsvisningen/Galapremiären av Svenska filmen ”Ego” ikväll. Jag bjöd med mig mina kära kollegor och såg en riktigt skön rulle. Lite så där feel-good à la Stureplan…. Musiken var nog det bästa med hela filmen. Några goda skratt fick man sig allt.Ego

Written by Jimmy Whoo in: Movie |
Okt
07
2012

1

Resident Evil; Retribution

Igårkväll var jag på bio med Lola. Resident Evil; Retribution. Jag vet faktiskt inte vilken det är i ordningen, men många filmer har det blivit och nog märks det i handlingen. Något urvattnat, inte lika spännande och fyller inte biosalongen längre. En film-serie blir sällan bra efter man passerat tre. OM man sett övriga 5 och gillar dem ska man såklart se även denna. Men kom ihåg, de slutar alltid på samma sätt och lämnar helt öppet för ytterligare en film. Och jag menar, vem ger sig ut i krig iklädd långklänning ??

Written by Jimmy Whoo in: Movie |
Okt
07
2012

0

Legally Blonde 3; Legally Blondes

Perfekt film så här på Söndagsmorgonen, ”Legally Blondes”, en spinoff producerad av Reese Witherspoon herself. Samma rosa tema, samma handling, men med dubbel karaktär, twin-pinks…

Written by Jimmy Whoo in: Movie |
Sep
30
2012

0

Hypnotisören

Var på lite söndagsbio ikväll. Hypnotisören med Mikael Persbrandt. Väldigt spännande, och oväntad twist. Jag hade föreställt mig en helt annat typ av film, men det här blev så mycket bättre än jag tänkt mig.

Written by Jimmy Whoo in: Movie |
Sep
26
2012

0

Ted

Ikväll var det som sagt förhandsvisningen av ‘‘Ted” med Mark Wahlberg. Riktigt galet roligt film. Som en vuxen-barnfilm för män. Det var Kingsizemagazine som bjöd oss på denna afton. Kort och gott handlar det om en liten pojke på 8 år som önskar att hans enda vän i världen, Teddybjörnen Ted skulle vara riktig. Sagt och gjort. Ted blir levande och de följs åt resten av livet. Detta tills den lilla pojken plötsligt är 35 och skaffar flickvän som inser att denna lilla björn inte är rumsren någonstans….

Ted har biopremiär 3:e Okt. Se den!

Written by Jimmy Whoo in: Movie,Outfit |
Sep
26
2012

0

Ted

Något jag ser fram emot ikväll är förhandsvininsgen av filmen ”Ted”.

Written by Jimmy Whoo in: Movie |
Sep
18
2012

0

Intouchables

Ikväll var jag på förhandsvisning av den Franska filmen Intouchables, översatt till ‘‘En oväntad vänskap”. Vilken fantastiskt bra film, jag hade inga förväntningar överhuvudtaget men blev positivt överaskad. Den förhandsvisades av SF på alla Sf biografer runt om i landet. Vi gick på Rigoletto med Lola och hennes nya pojkvän. Det bjöds på snask och dricka så nu lär jag simma extra långt imorgon.

Written by Jimmy Whoo in: Movie |
Sep
15
2012

0

Lördag

Det blev en heldag med min syster och mor. Började med att hjälpa Lola rensa i sitt källarförråd. Jag delade upp i slänghögar och hon smög tillbaka saker hon ville behålla. Det blev nog inte så mycket rensat mest uppstädat och prydligt på hyllor istället.

Tog en sväng förbi Kista Galleria. Kom hem med två par skor, två tröjor och en skjorta. Vilket inte var planerat överhuvudtaget. Jag och Lola körde båda två på Burgundy-tröjor. Lola hittade även en självbetitlad cupcakesbok.

Just nu sitter vi hemma i min soffa och ser på Danska komedin ”Nynne”.

Written by Jimmy Whoo in: Movie,Outfit,Shopping,Style |
Sep
07
2012

0

Hamilton 2

Ikväll var det dags för Hamilton 2 premiär på bio. Som jag sett fram emot hur länge som helst. Läste dock i alla tidningar att den fått bottenbetyg, även bland vänner som redan sett den. Visst, mycket av filmen känns som deja-vu, redan sett och lite förutsägbart är det. Men det är filmat riktigt bra och skådespelarna gör sitt jobb trovärdigt och den är spännande så något bottenbetyg får den inte, mitt emellan topp och bott iaf.

Eftersom jag själv medverkat vid flertalet filminspelningar brukar jag hålla koll på bioduken var saker och ting är filmat, sk. locations. Oftast är det inte så svårt, men jag kände mig lite vilsen här i Hamilton 2, tills jag läste ett intressant inlägg på Facebook. Många av locations är återanvända från Hamilton 1. Därför man har en deja-vu känsla genom stora delar av filmen…

Written by Jimmy Whoo in: Movie,Outfit |
Aug
31
2012

0

Desert Flower

Medan alla andra verkar vara på Lady Gaga var jag hemma och såg på filmen ”Desert Flower” (En blomma i Afrikas öken; Svensk titel). En film baserad på självbiografin av Waris Diries. Det handlar om hennes liv, från 3-årig, könsstympad Nomad i Somalias öken till livet som ung toppmodell i London. Riktigt gripande historia och den går att se just nu på Canal + Emotion.

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading,Movie |
Aug
22
2012

4

Magic Mike

Min mor Dolores ville gå på bio ikväll. Den enda film som jag och Johan inte sett och som vi verkligen vill se är ”Magic Mike” så det fick bli den! Och vilken fantastisk film, helt i min smak. Som en 2000-talets ”Studio 54”. T.o.m. mor gillade den.

De har verkligen lyckats fånga alla aktuella hunks och få dem att klä av sig. Roligt också att se gays spela straight på bioduken. Jag tror jag ska signa både Johan och mig själv till en strip-aerobicskurs till helgen…

Written by Jimmy Whoo in: Movie |
Aug
18
2012

0

Snabba Cash 2

Var på Premiären av Snabba Cash 2 igår. Vi fick dock tokköra ner från Dalarna för att hinna med, blev varnad av en civilpolis som fick oss att sakta ner. Han var dock den som körde 80 på 110-väg, så jag undrar vem som var en trafikfara egentligen. Hela bilresan i sig skulle kunna bli en helt egen långfilm faktiskt.

Snabba Cash 2 är en väldigt god uppföljare till första filmen, även om det känns något som en fartsträcka mot 3:an. Otroligt mörkt story och mycket mer död än tidigare. Definitivt sevärd.

Written by Jimmy Whoo in: Movie |
Aug
15
2012

1

Orsa

Vi är som sagt tillbaka i landet med de faluröda stugorna. Kom igårkväll, har målat och fixat hela dagen i strålande sol. Ikväll har filmen ”Magic Mike” Premiär, jag skulle dock sett den på förhandsvisning förra veckan men då var jag i Umeå.

I Mora finns det en biograf men de visar inte Magic Mike trots att premiärdatum är idag. Jag är något missnöjd. Jag vill verkligen se den, men jag får helt enkelt vänta till nästa vecka.

Written by Jimmy Whoo in: Movie,Outfit,Summer holiday |
Aug
14
2012

0

Timeline

Fastnade för en film på Canal + som jag faktiskt inte sett tidigare, ”Timeline” med Paul Walker. Handlar om en grupp människor som med avancerad teknologi skickas tillbaka i tiden för att klara ut några ärenden, men medan de är borta går maskinen sönder och kampen om det förflutna börjar. Väldigt rätt i tiden om man säger så trots att den är från 2003.

Det är så många förhandsvisningar jag missat att gå på nu när man har semester och är upptagen med annat, men det ser ut att bli en lovande höst vad gäller film på bioduken.

Written by Jimmy Whoo in: Movie |
Aug
06
2012

2

Livstid, En plats i solen

Såg de två sista filmerna i serien om journalisten Annika Bengtsson av Liza Marklund; ”Livstid” och ”En plats i solen”. Jag måste nog påstå att filmerna blev bättre och bättre. Vet inte om jag sett de i korrekt ordning men ”En plats i solen” var mycket spännande och jag hoppas på fler filmer, tack!

Written by Jimmy Whoo in: Movie |
Jul
31
2012

0

Dyvik

Igårkväll åkte vi lite längre ut på ön, till Dyviks lövängar och badade i havet. Saltvatten känns som utomlands. Det var mycket varmare än jag trodde men fortfarande väldigt kallt. Lola och Amigo var med. Sen lagade Johan mat och vi såg på Liza Marklunds filmer Studio Sex, Prime Time och Den röda vargen.

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Life,Movie |
Jul
27
2012

0

Inte ens det förflutna

Var ju på bio igårkväll. Det var vår vän Sanna som ville se  ”Inte ens det förflutna” med hela Sveriges kvinnliga skådespelarelit. Hon som gnäller att jag drar med henne på skräckfilmer så drar hon med mig på rysare. Den var iaf riktigt spännande, och för att inte avslöja för mycket så är det lite komiskt att Fanny Risberg blir uppskuren både här och i Hamilton, vilken meritlista.

Written by Jimmy Whoo in: Movie,Outfit |

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning